BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Arcayürek burda olsa yüzüne tükürürüm!

Ahmet Çakar, Balçiçek İlter'in sorularını cevapladı. Çakar hem spor gündemine hem de siyasi gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

Abone ol

GAZETECİLER.COM
Söz Sende programına konuk olan Ahmet Çakar, Balçiçek İlter'in sorularına samimi tavrıyla cevapladı. Çakar Cumhuriyet yazarı Cüneyt Arcayürek'e yönelik sözleriyle dikkat çekti.

TV'DE YAPMADIĞIM REZİLLİK KALMADI

Spor programlarının tartışmalı ismi Çakar, "Programlarımda yapmadığım rezillik kalmadı." diye konuştu. Adrenalin bağımlısı olduğunu belirten Ahmet Çakar, "İnsanların bir kısmı arızalı doğuyor. Sadece ben böyle değilim." dedi. Balçiçek İlter'in "Bütün stadın size küfretmesi nasıl bir histir?" sorusuna ise eski hakem Çakar, "Çok güzel bir histir." diye cevap verdi.

ARCAYÜREK BURADA OLSAYDI YÜZÜNE TÜKÜRÜRDÜM
 
Son günlerin tartışılan ismi Cüneyt Arcayürek'in Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrunnisa Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hakkında yazdığı yazıya da değinen Çakar, "Burada olsaydı suratına tükürürdüm." dedi. Çakar, şöyle devam etti:

"Bilmem o beyin hanımı, çoluğu, çocuğu var mı? Birgün bir terslenir, neye uğradığını şaşırır, o acıyı yaşar. Çok açık konuşuyorum, şu anda burada olsa suratına tükürürüm, kimse kızmasın. Hayatımda her türlü eleştiriye açığım ama suratına tükürürüm."

ARCAYÜREK NE YAZMIŞTI?

İşte Arcayürek'in yazısındaki tartışılan bölüm; "30 Ağustos resepsiyonu. At gözlüğüne benzer türban. İki kaş, iki göz, bir burun ve ağzı açık. Bir de eli. İlla ki baştan aşağı örtülü başkumandan (Cumhurbaşkanı) eşi Hayrünnisa Hanım’ın elini sıkarken, önünde baştan aşağı kapalı siyahlar giymiş, şişmanlıktan adeta yuvarlanarak yürüyen eşi Emine Hanım; John Kerry ile bir zamanlar dostu olan Obama’nın açıklamalarına aklı takılı..."