BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Aranan Lincoln bulundu

Galatasaray tırım tırım arıyor, Lincoln Rio'da alem yapıyor. Bakalım yönetim bu durum karşısında ne yapacak..?

Abone ol

Yeni sezon çalışmalarına 3 gün önce çiçeği burnundaki teknik direktörü Skibbe yönetiminde başlayan Sarı-Kırmızılı ekipte Lincoln'ün mazeret dahi bildirmeden idmanlara katılmaması yeni bir krizin başlangıcı olmuştu..

Galatasaray Yönetimi bir yandan harıl harıl Brezilyalı oyuncusunun yerini tesbit etmeye çalışırken teknik direktör Skibbe de alaycı bir ifade ile Lincoln'ün İstanbul'a gelmeme nedenini ''Rio'da kalmak ona daha ilginç gelmiş olabilir'' şeklinde değerlendirmişti.

İşte tüm bu gelişmelerden sonra bugün Brezilya'nın Globe Esporte gazetesinde yayınlanan fotoğraflar ''Kaçak'' Lincoln'ün nerede olduğunu da ortaya koydu..

LİNCOLN GAYET NEŞELİ

Brezilya’da alem yaparken görüntülenen Lincoln, Mines Gerais kentinde yakın arkadaşları ile ünlü bir şarkıcı olan Maria Chuteira’nın albüm tanıtımına katıldı. Lincoln’e yakın arkadaşları Lyon’da oynayan Fred, ve B. Dortmundlu Dede de eşlik etti. Lincoln ve arkadaşları samba yıldızı Maria Chuteira ile birlikte gitar ve darbuka çalıp, şarkı söyledi.

Fotoğrafta görüldüğü gibi Galatasaray’ın kayıp yıldızı Lincoln’ün gayet neşeli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

EN ÖNEMLİSİ: FOTOĞRAFLAR NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Tabii ki burada en önemli nokta, fotoğrafların ne zaman çekildiği... Başka bir deyişle Lincoln'ün bu pozları ne zaman verdiği?
 
Sitedeki haberde bununla ilgili bir bilgi yer almıyor. Ancak haber bugüne ait ve Türkiye saati ile yaklaşık 14.30 civarında siteye girilmiş. Bu da fotoğrafın dün ya da bugün çekildiği olasılığını güçlendiriyor. Ancak yine de bundan şu an için emin olmak mümkün değil.