BIST 10.257
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.400,74
HABER /  SPOR

Aragonesten büyük kumar!

Sarı Lacivertli ekip bu gece Dinamo Kiev karşısında umut arayacak. Aragones ekipte büyük bir değişikliğe gidecek.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Dinamo Kiev'le oynayacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, bugün oynanacak olan Dinamo Kiev maçında süpriz yapmaya hazırlanıyor.

İspanyol teknik adamın kaleci Volkan Demirel'in cezası nedeniyle kaleyi teslim ettiği genç kaleci Volkan Babacan'a Dinamo Kiev maçında da şans vermeyi düşündüğü öğrenildi.

AVRUPA KARNESİ ORTA

Fenerbahçe, Luis Aragones yönetiminde Avrupa kupalarında çıktığı 5 maçta 3 galibiyet 1’er de beraberlik ve yenilgi aldı. Şampiyonlar Ligi 2. ve 3. ön eleme turlarında, kendisine göre daha zayıf rakiplerle, MTK Budapeşte ve FK Partizan ile yaptığı 4 maçın 3’ünü kazanan sarı-lacivertli ekip, bir maçta eşitliği bozamadı.
G Grubu’ndaki ilk önemli maçında ise Portekiz’in Porto takımına deplasmanda 3-1 yenilmekten kurtulamayan Aragonesli Fenerbahçe, 5 maçta rakip filelere attığı 12 gole karşılık kalesinde 6 gol gördü. Bu arada temsilcimiz bu akşam Avrupa Kupaları’ndaki 148. sınavına çıkacak. Fenerbahçe 147 maçta 50 galibiyet, 23 beraberlik, 74 yenilgi aldı.

KADIKÖY GÜVENDE

Son iki sezondur Avrupa Kupaları’nda saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak başarılı bir grafik çizen sarı-lacivertliler, 2005-2006’da Şampiyonlar Ligi’nde Milan (23 Kasım 2005) karşısında aldığı 4-0’lık mağlubiyetin ardından, Kadıköy’de yenilgi yüzü görmedi. İtalyan ekibine yenildikten sonra sonra sahasında 14 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Fenerbahçe, 11 kez kazanırken, 3 maçta eşitliği bozamadı. Sarı-lacivertli ekip, Kadıköy’deki üst üste yaptığı son 8 Avrupa Kupası maçından da galibiyetle ayrıldı.

KALE ARTIK BABACAN'IN

Teknik Direktör Aragones’in, Dinamo Kiev karşısında son iki maçtır kalesini başarıyla koruyan genç Volkan Babacan’a şans tanıyacağı öğrenildi. Hacettepe karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart sonrası iki maç ceza alan, Tahkim Kurulu’nun cezasını 1’e indirmesine rağmen Aragones tarafından Sivas’a çağrılmayan Volkan Demirel’in yedek kulübesinde oturacağı bildirildi. İspanyol hocanın dün yaptığı Şampiyonlar Ligi basın toplantısında yanında oturttuğu Volkan Babacan’ın bir hayli heyecanlı olduğu gözlendi.

KAZANMAYA GELDİLER

İstanbul’a dün gelen Dinamo Kiev’in Teknik Direktörü Yuri Semin Fenerbahçe karşısında kazanmak istediklerini söyledi.
Semin, galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Futbolcularımız ciddi bir şekilde çalışıyor. Güçlerinin farkındalar” dedi.
Bir gazetecinin Arsenal’in hocası Arsene Wenger’in, “Dinamo Kiev beni şaşırttı” sözünü hatırlatıp, Aragones’i şaşırtıp şaşırtmayacaklarını sormaları üzerine, “Aragones çok tecrübeli bir hoca. Kendisini şaşırtacak bir şey ortaya koymak mümkün değil” diye konuştu. Semin, Milevskiy ve Yussuf’un sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceklerini de belirtti. Fenerbahçe’yi iyi incelediklerini anlatan Semin, “Son maçlarını canlı izledik” derken, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Rebrov’un da kendilerine bilgi verdiğini kaydetti.