BIST 10.248
DOLAR 32,31
EURO 34,78
ALTIN 2.396,21
HABER /  POLİTİKA

Erdoğanın bayram harçlığı

Siyasiler bayram namazı için evden çıktılar. Gül Kocatepe'deydi. Erdoğan İstanbul'da... Başbakan çocuklara harçlık da verdi.

Abone ol

Bayram namazı için halk camileri doldurdu. Siyasiler de namazlarını kılmak için sabah erkenden camide hazır bulundular...

SİYASİLERİN BAYRAM GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ 
ERDOĞAN 5 LİRA HARÇLIK VERDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı namazını Marmara İlahiyat Vakfı Camisi'nde kıldı.

Üsküdar Emniyet Mahallesi'ndeki evinden saat 05.30 sıralarında çıkan Erdoğan, Marmara İlahiyat Vakfı Camisi'ne geldi. Burada sabah namazını ve ardından bayram namazını kılan Erdoğan, saat 08.50 sıralarında camiden ayrılarak evine döndü.

Başbakan Erdoğan'ın evine dönüşünün ardından sokakta bekleyen çocuklara korumalar tarafından 5'er YTL bayram harçlığı dağıtıldı.

GÜL KOCATEPE'DEYDİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayram namazını Kocatepe Camisi'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Gül'ün yanı sıra Sağlık Bakanı Recep Akdağ da bayram namazını Kocatepe Camisi'nde kılanlar arasındaydı.  Gül ve Akdağ, namazın ardından vatandaşlarla bayramlaştı. Bazı vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Gül'ü alkışlayarak, sevgi gösterisinde bulundu.

ŞAHİN MANAVGAT'TA KILDI

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, bayram namazını Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Külliye Camisi'nde kıldı. Namazın ardından vatandaşlarla bayramlaşan Şahin, camideki çocuklara bayram harçlığı dağıttı.

Şahin, bir süre önce geçirdiği trafik kazasında bir ayağını kaybeden AK Partili İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ali Torun ile de bayramlaştı.

BAYKAL NAMAZI  TORUNLARIYLA KILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, bayram namazını memleketi Antalya'da Tekeli Mehmet Paşa Camii'nde kıldı.Deniz Baykal, bayram namazını torunları Ali Can ve Mehmet, CHP Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan, Hüsnü Çöllü ve CHP Antalya İl Başkanı Ömer Melli ile birlikte Tekeli Mehmet Paşa Camii'nde kıldı. Deniz Baykal, Kalekapısı semtindeki camiye torunları ve partililerle birlikte Konyaaltı Caddesi'ndeki evinden yürüyerek geldi.  Baykal eve giderken simit ve peynir aldı.