BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.440,83
HABER /  SPOR

Aragones 1 puana razı

Luis Aragones, Gaziantepspor karşısında en azından 1 puan çıkarmayı başardıklarını söyledi.

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Gaziantepspor karşısında en azından 1 puan çıkarmayı başardıklarını söyledi.

Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında oynanan ve 1-1 sona eren biten karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İspanyol Teknik Adam, ilk yarının dengeli bir şekilde geçtiğini belirterek, "İkinci yarı yaptığımız bir yanlış vardı. Çok kişi ile hücum yaptık; ancak geri dönüşlerde sıkıntı yaşadık. Onlar ise orta alanda iyi press yaptılar. Herkesin ileriye gidip defans güvenliğini unutması bu sonucu çıkardı. En azından 1 puan çıkarmayı başardık." diye konuştu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunu açamadıklarını ifade eden Aragones, "İkinci yarıda hep çok kişi ile atak yapmaya çalıştık. Defans güvenliği ikinci plana atıldı. Özellikle oyunu ikinci yarıda açamadık ve onu yapamadık. Selçuk'un yerine giren oyuncum sakatlandı. Hala geriye dönüşlerde sıkıntı yaşıyoruz. Düzeltmemiz gereken noktalardan birisi de budur." dedi.

Bu arada, Gaziantepspor maçının sonlarına doğru oyuna giren ve kısa süre sonra oyundan çıkan Josico'nun sol arka adelesinde yırtık olduğu açıklandı.

[PAGE]

SAĞLAM: "BİR PUANLA AYRILMAK ZORUNDA KALDIK"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam da, Fenerbahçe gibi güçlü bir ekibe karşı iyi oynamalarına rağmen bir puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan genç teknik adam, "Bizim oyun anlayışımız eleştirilse de her zaman kendi oynumuzu rakibimize kabul ettirmek istiyoruz. Bu maçtan önce de böyle oynanması gerektiği konusunda karar verdik. Futbolun doğrularını sahaya yansıtmaya çalıştık. Top rakipteyken onlardan daha fazla savunma prensipleri ile hareket ettik. Bizdeykende onlardan daha fazla yüzde ile pas yapmaya çalıştık. Rakibimiz sahada eksikken bir gol attı. Biz kazandık diye düşüncesi bizi hataya itti. Sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldık. Bugün herkes futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmaya katkıda bulundu." diye konuştu.

Bir basın mensubunun, "Gaziantepspor İstanbul'da iki puan mı kaybetti?" şeklindeki sorusuna ise, "Böyle oynadıktan sonra kaybedilen puana üzülüyorsunuz. Dolayısı ile burada alınan bir puan çok da kötü değil." diye cevap verdi.