BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,83
ALTIN 2.424,78
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Hakan korkup kaçtı mı?

Ahmet Hakan, Yaşar Hoca'nın diline düştü, bundan sonra kurtuluşu yok! Hoca TV'de Ahmet Hakan için döktürdü de döktürdü!

Abone ol

İNTERNETHABER

Ahmet Hakan, Yaşar Hoca'ya "çık karşıma" dedi; ancak kendi gelmedi. Yaşar Nuri Öztürk, Ahmet Hakan'ın son dakika rötarına fena bozuldu ve ekranda yine ağzına geleni söyledi. Öztürk, "Benim önümde üç düğmesini birden ilikleyen o kişinin, artık kıymeti  kalmamıştır" dedi.

Ahmet Hakan ve Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk arasındaki polemik giderek alevleniyor. Gazeteci Ruhat Mengi'nin hazırlayıp sunduğu "Her Açıdan"

Yaşar Nuri Öztür, geçtiğimiz hafta Ruhat Mengi'nin konuğu
olmuş canlı yayında Ahmet Hakan'a ağır eleştiriler de bulunmuştu.

programında geçtiğimiz hafta Ahmet Hakan polemiği yaşanmış ve Yaşar Hoca, Ahmet Hakan'ı Fethullah Gülen'in kalemşörü olmakla suçlamıştı.

AHMET HAKAN'DAN JET YANIT

İşte bu iddiaların ardından Ahmet Hakan'ın cevap geçikmedi. Hürriyet'teki köşe yazısında (27 Ocak 2009) düello teklifi yaparak meydan okuyan Ahmet Hakan, Yaşar Hoca'ya iddialarını kanıtlaması için "Çık karşıma" diye seslendi. 

Ahmet Hakan, yazısında hayatı boyunca hiçbir zaman Yaşar Nuri Öztürk hakkında aynı yalanı dört kez haber yapmadığını söyleyerek, Ruhat Mengi'nin programında Yaşar Hoca'ya düello teklifinde bulundu. Hatta Ahmet Hakan, yazısının son bölümünde; Yaşar Nuri Öztürk'ün teklifini kabul etmez ve kaçması halinde de kendisini müfteri ilan edeceğini söylemişti.

[PAGE]

YAŞAR HOCA GELDİ, O GELMEDİ

Ruhat Mengi'nin de programı kabul etmesiyle taraflar bu hafta Star TV ekranında düelloya çıkacaktı ki programda son dakika krizi yaşandı. Ahmet Hakan'ın abisi Abdullah Çoşkun, Ruhat Mengi'yi programdan kısa süre önce arayarak midesinden rahatsızlandığı ve programa katılamayacağını iletti.

Bu duruma bir hayli sinirlenen Mengi, programının başında Ahmet Hakan'a sitem ederek, "Keşke kendisi de yayıncı olan meslektaşım daha önce haber verseydi de bizde ona göre anonslarımızı duyursaydık" dedi. Buna rağmen kendisini iyi hissetmesi halinde Ahmet Hakan'ı programa beklediğini anons eden Mengi, "Bizler de bekliyoruz. Ahmet Hakan eğer kendisini iyi hissederse burada onunla Yaşar Nuri'yi karşı karşıya getireceğiz." dedi.

Yaşar Hoca'nın sözleri haberin devamında

[PAGE]

"AHMET HAKAN AKILLI ADAMMIŞ"

Bu hafta sonu için Abant'a gideceğini ancak program için bundan vazgeçtiğini söyleyen Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, Mengi'nin yine de Ahmet Hakan'ı beklediğini söylemesine üzerine itiraz etti ve "Onun bu saatten sonra daha kıymeti yok. Buraya geldik. Akıllı adammış, gelmedi kararı öyle. Ahmet Hakan ile ilgili geçmişimiz, çok sofraya oturduk." diye konuştu.

Hakan'ın sürekli gittiği bir lokantasının olduğunu ve acıyı çok sevdiğini söyleyen Yaşar Hoca, "Buradan ona abisi olarak söyleyim, bu kadar acı yemesin. Bak bu mide, enteresan bir yer Türkiye, habire mide krampları gelir. Acı yemeyi biraz durdursun. ikincisi de senelerce 'hocam hocam' diye hitap ettiği bir insana böyle 'Çık karşıma' diye... Ben dedim acaba ceketi de çıkartayım mı! Ben onlara da alışığım. Yani ceketi de çıkartayım mı, yoksa bir şekilde mi? Neyse böyle oldu."

Yaşar Nuri Öztürk'ün sözleri haberin devamında (VİDEO)

[PAGE]