BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,77
ALTIN 2.493,10
HABER /  EKONOMİ

Araç servis bakım giderlerinizi %50 azaltacak yöntem

Araç sahipleri bu haberi dikkatle okusunlar, çünkü bu yöntem ile aracınızın servis bakım ve yedek parça masraflarını yarısına kadar düşürmeniz mümkün.

Abone ol

Eğer siz de “param cebimde kalsın” diyorsanız, interneti kullanarak 2 adımda kolayca bu tasarrufu sağlayabilirsiniz.

1. Adım: Aracınız için gerekli olan yedek parça ve tüm bakım setlerini internetteki yedek parça satış sitelerinden çok uygun fiyatlara satın alıyorsunuz. Kargonuz 1 günde istediğiniz adrese geliyor, dilerseniz kapıda ödeme yapabiliyorsunuz.

2. Adım: Gelen kargo paketi ile dilediğiniz serviste sadece işçilik ücreti ödeyerek aracınızın bakım veya tamirini yaptırabiliyorsunuz. İnternetten yedek parçaları çok uygun fiyatlara satın aldığınız için, aracınızın bakım ve tamir masrafları da çok uyguna gelmiş oluyor.

Aslında yöntem yeni sayılmaz ancak son zamanlarda çok daha cazip hale geldi. Bunun sebebi ise; köklü ve güvenilir yedek parça firmalarının internet üzerinden satışa başlaması. Bu sayede fiyatlar çok düştü ve araç sahiplerinin öncelikli tercihi haline gelmeye başladı.

Yedek parçayı nereden alacağınız çok önemli. Mutlaka güvenilir firmaları tercih edin.

Hangi internet sitesinden yedek parça alacağınıza karar verirken dikkat etmeniz gereken birkaç husus var. Öncelikle güvenilir, uygun fiyatlı ve geniş ürün stoğu bulunan firmaları tercih etmelisiniz. 41 araç markası için 72 binden fazla ürün çeşidi ile hizmet veren aloparca.com Türkiye’nin en fazla stoğa sahip olan yedek parça internet sitesi.

aloparca.com en uygun fiyat garantisi ile birlikte tüm Türkiye’ye kargo ve kapıda nakit ödeme imkanını da sunuyor.

Yaklaşık 60 senedir yedek parça sektöründe faaliyet gösteren Oto Edirnekapı, aloparca.com ile internete açıldı. 2012 den itibaren, internet sitesi üzerinden tüm Türkiye’ye hizmet vermeye başlayan firma, Garanti Belgeli Orijinal Ürünleri, En Uygun Fiyatlarla Kapıda Nakit Ödeme imkanı ile sunuyor. Ayrıca 14 gün içerisinde koşulsuz ve ücretsiz iade garantisi de veriyor.

Aracınızı hangi servise götüreceğinizi bilmiyorsanız aloparca.com size bu konuda da ücretsiz danışmanlık veriyor. Türkiye genelinde yaygın anlaşmalı servislere aracınızı götürerek sadece işçilik ücreti ödüyorsunuz, fazladan ödeyeceğiniz para da cebinizde kalıyor.

Siz de aracınızın servis ve bakım masraflarını düşürmek istiyorsanız aloparca.com sitesine bakmadan aracınızı servise götürmeyin.