BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,72
ALTIN 2.407,62
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Arabasını bağlayan polise satırla saldırdı

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde aracı bağlanan şahıslar, satırla polis memuruna saldırdı...

Abone ol

Çevredeki araçlara da zarar veren şahısları linçten polisler kurtardı.

Polis memuru Yaşar Elkatmış, Cumhuriyet Mahallesi'nde Fiat Uno marka mavi renkli bir aracı durdurdu. Aracın sigortası olmadığı tespit edilince araç trafikten men edildi. Elkatmış, aynı aracın sahipleriyle gecenin ilerleyen saatlerinde tekrar karşılaştı.

Bir grubun Namık Kemal Caddesi üzerinde tartıştığını fark eden Elkatmış, grubun yanına gidince aracı bağlanan kişiler olduğunu gördü. Alkollü olan şahıslardan F.A. (36), Elkatmış'ı iterek düşürdü ve ardından üzerinde bulunan satırla kolunu yaraladı. Ekipte bulunan diğer polis memurunun müdahalesi üzerine olay yerinden kaçmaya çalışan F.A. (36) ve F.T. (30), orada bulunan araçların camlarını kırınca çevre sakinleri de olaya müdahil oldu. F.A ve F.T, vatandaşlar tarafından linç edilmek üzereyken yine polis tarafından kurtarıldı.

Mersinli oldukları ve Şekerpınar'da bir mobilya imalathanesinde çalıştıkları öğrenilen zanlıların satır ve cop kullanması dikkati çekti. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, arbedede polis aracı da zarar gördü. Zanlıların kaldıkları evde yapılan aramada 1 adet tabanca ve bir miktar Hint keneviri ele geçirildi. Soruşturmayı genişleten polis, K.K., G.K. ve A.K. isimli şahısları da gözaltına aldı. Zanlılar, emniyetteki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.