BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.401,23
HABER /  SPOR

Appiahtan mesaj var!

Ligde ve Avrupa'da alınan iyi sonuçlarla yüzler gülerken, Fenerbahçe'ye bir iyi haber de Appiah'tan geldi!

Abone ol

Tecrübeli futbolcu resmi internet sitesine yaptığı açıklama ile sessizliğini bozarken, sakatlığı nedeniyle her ne kadar sıkıntılı günler de geçirse, kötü zamanların geride kaldığı mesajını verdi.

İyileşme sürecinin çok hızlı şekilde sürdüğü müjdesini taraftarlara aktaran yıldız futbolcu, fakat doktorların yine de acele etmemesi konusunda kendisine uyarılarda bulunduğunu kaydederken; "Doktorlara sürekli sahalara ne zaman döneceğimi soruyorum fakat bana sabırlı olmamı ve çalışmaya devam etmemi söylüyorlar. Tekrar oynamak için sabırsızlanıyorum fakat sabırlı olmak buradaki kilit nokta. Şunu biliyorum ki taraftarlar tam anlamıyla geri dönmemi bekliyorlar, bu yüzden sabırlı davranmalıyım" dedi.

KALBİM ONLARLA BİRLİKTE

Takımın Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısına da değinen Appiah, sarı lacivertli ekibin Devler Ligi’nde elde ettiği başarı ve çeyrek finale yükselmesinin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Appiah’ın açıklamasında “Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldiği için kutluyorum. İşte takım olmak böyle bir şey. Çocuklar çok büyük bir iş başardılar. Bu başarı takımın nasıl bir ilerleme gösterdiğini açıklıyor. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Kalbim onlarla birlikte.” ifadeleri yer aldı.