BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Appiahı eski takımı istedi

Bu teklif Appiah'ı kaçırtır. Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah'a eski kulübü Juventus talip oldu.

Abone ol

Geçen sezonki performansı ile herkesin beğenisi kazanan, ancak bu sezonki performansında büyük düşüş yaşayan Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah'a eski kulübü Juventus talip oldu.

İtalyan'ın Sports.it ve Tutto Mercato adlı web sitelerinde yer alan haberlerde, şike skandalı yüzünden Serie B'de mücadele eden ve gelecek sene Serie A 'ya yükselmeyi planlayan Juventus'unn eski oyuncusu Appiah'ı transfer listesine almış olduğu ve bu futbolcuyu gelecek sene kadrosuna katmayı istediği ifade edildi.

Appiah ile ilgili haberlerde ayrıca Ganalı futbolcunun ailesinin halen Torino'da yaşadığının da altı çizildi.Bu sezon başında İngiltere'nin Porsmouth takımından teklif alan, ancak yönetimin isteği ile bu teklifi geri çeviren Ganalı yıldızı İskoçya'nın Celtic ekibi de istiyor.
Bu sezon istediği mevkiide oynatılmadığı için sıkıntılı olan Ganalı'yı, Celtic, Porsmouth ve Juventus'un dışında çok sayıda kulüp takip ediyor.Ganalı yıldız, 2004 yılında Juventus'ta Fenerbahçe'ye 8 milyon Euro'luk bonservis bedeli ile transfer edilmişti.