BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,83
ALTIN 2.415,85
HABER /  GÜNCEL

Apo flamaları Gezi Parkı'nı karıştırdı

Abdullah Öcalan flamalarıyla Gezi Parkı eylemlerine katılanlar direnişi ikiye böleceğe benziyor.

Abone ol

İNTERNETHABER- Taksim Gezi Parkı'na gelen ve Abdullah Öcalan flamaları açan grup Gezi Parkı eylemcilerini tedirgin etti.

Gezi Parkı eylemlerinin en aktif ismi Mehmet Ali Alabora, Twitter'da #flamasızgezi hastagıyla kampanya başlattı.

Gezi Parkı eylemlerine hiçbir siyasi parti ve örgütün flamasının alınmaması için açılan kampanya beklediği desteği görmedi. Twitter'dan flama yasağı kararı almak isteyen kampanyaya eleştiri yağdı. 

a.20130607223653.jpg

İşte o eleştiriler...

FLAMALAR DALGALANSIN

tamer durak ‏@stdurak  Bence Gezi Parkı ağaçsız kalmasın, şiddet olmasın varsın flamalar da kimseye baskı yapmadan dalgalansın. #flamasızgezi

BDP'SİZ KÜRTSÜZ GEZİ KAMPANYASI

Mutlu Arslan ‏@mutluarslan #flamasızgezi kampanyasının bir sonraki adımı BDP'siz/kürtsüz/sosyalistsiz gezi kampanyasıdır ve nihayeti bilindik kültür savaşları.

BU ADAMLAR ÇATIŞMADI MI?

çapulcu ‏@Utku_Altin niye #flamasızgezi oluyomuş? o flamalı adamlar da sahiplenmedi mi geziyi? çatışmadı mı naptı da #flamasızgezi istiyonuz gençler?

KAHRAMAN SEÇMEK SAÇMA

yet another capulcu ‏@capulius #flamasızgezi olmamış. Ne kadar birey, örgüt varsa temsil edilmeli.Kahraman seçimleri de saçma; hepiniz kahramansınız!

KİMSE KİMSENİN TAVUĞUNA KIŞT DEMEDİ

Galip Munzam ‏@gmunzam @memetalialabora hocam insanlar flamaları ile gelsin. bunda ne zarar var? kimsenin kimsenin tavuğuna kışt dediği yok.

Galip Munzam ‏@gmunzam @Capulliing hocam neden zararlı olduğunu anlatın. anlayalım. karşımızda bir örgüt ve net bir siyaset var.

SÜTYEN Mİ ASAYIM?

Kampanyaya destek verenler arasında ise en ilginç tweet Sibel Kekili'den geldi.


ben de gelip sutyen mi asayim? kaldirin flamalari kimse nemalanmaya calismasin. #flamasızgezi