BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,77
ALTIN 2.508,61
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

aof kayıt yenileme işlem sayfası-2015

aof kayıt yenileme işlem sayfası 12 Ekim'de aktif oldu. AÖF kayıt yenileme işlemi için adaylar ders ekle sil işlemini yaptıktan sonra Vakıfbank'a AÖF başvuru ödeyecek. AÖF harç ücretleri 2015 yılında ders sayısına göre değişecek.

Abone ol

aof kayıt yenileme işlemleri bugün başladı. T.C ve öğrenci numaraları ile kayit.anadolu.edu.tr adresine girecek öğrenciler ders ekle-sil işlemini yaptıktan sonra Vakıfbank'a AÖF harcını yatıracak. AÖF harç ücretleri diğer yıllarda olduğu gibi öğrencilerin aldığı derse göre değişecek. AÖF kayıt yenileme işlemi, için son gün ise 23 Ekim cuma günü. AÖF kayıt işlemleri hakkında bilgiler ve başvuru işlemleri internethaber'de olacak.

AÖF KAYIT ÜCRETİ NE KADAR?

Açıköğretim Fakültesi’nde kayıt yenileme işlemi yapacak olan öğrenciler ne kadar üniversite harcı yatıracak? Anadolu Üniversitesi tarafından açıklanan rakamlara göre bu öğretim yılında öğrenciler her programa göre değişebilen tutarlarda harç ödemesi yapacak. Harç tutarları ise kayıt olunan programlara göre genellikle 205 liralık bir ücrete denk geliyor.

AÖF KAYIT ÜCRETİ NE KADAR HANGİ BANKAYA YATACAK?

Ödeme bilgileri ders ekle-sil ekranında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır. Ders ekle-sil işlemini yapan öğrenciler 2015-2016 öğretim yılı Güz Dönemi Öğretim Gideri ve Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında;Kredi Kartıyla(öğrenci sayfasından), Vakıfbank şubelerinden, ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), 444 0 724 telefon bankacılığı veya İnternet bankacılığından gerçekleştirebilirler.  Mazeretli kayıtların son günü olan 23 Ekim 2015 tarihinde İnternet, ATM ve Telefon Bankacılığından saat 23:30’a kadar, şubelerden ise mesai saati bitimine kadar ödeme yapılabilecektir.

aöf


AÖF SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN?

Kayıtların ardından ise ilk sınavlar 12 - 13 Aralık 2015 tarihlerinde düzenlenecek. Güz Dönemi ilk vize sınavlarının ardından ise 23 - 24 Ocak 2016 tarihlerinde Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavları gerçekleştirilcek. Açıklanan sınav sonuçlarına göre öğrencilerin hangi derslerden başarılı olup hangilerinden kaldıkları netleşecek. Genel not ortalaması için vize sonuçlarının yüzde 30’u final sonuçlarının ise yüzde 70’i genel not ortalamasını belirleyecek.