BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Antalyaspor'dan Alanya'ya futbol okulu

Burdur'dan sonra Isparta ve Muğla'ya da futbol okulu kurmayı planlayan Antalyaspor, çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Abone ol

Kırmızı-beyazlılar bu amaçla futbol okullarının bir yenisini, Hasan Subaşı Tesisleri'nde dün düzenlenen törenle Alanya'da açtı.

Spor hayatına Antalyaspor'da futbolcu olarak başlayan ve beden eğitimi öğretmenliğinin ardından antrenörlükle devam eden Sebahattin Çakar ile Antalyaspor Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Nuri Ülker arasında tesislerde imzalanan sözleşme ile Antalyaspor Alanya Futbol Okulu resmen kuruldu.

İmza töreninde konuşan Nuri Ülker, "Bölge takımı olabilmenin temel noktası futbol okulları ve taraftar sayısının artırılmasıdır. Çeşitli aktiviteler ve yeni fikirlerle gelecek sezonlara yatırım yapıyoruz. Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından olan Alanya'da futbol okulu olmaması bana göre bir eksiklikti. Antalyaspor olarak okulumuzu bugün resmen açarak önemli bir adım daha attık. Sebahattin Bey'e özverili davranışından ötürü teşekkür ediyor, her zaman kendilerine en iyi desteği vereceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Alanya Futbol Okulu sahibi Sebahattin Çakar da amacının kırmızı-beyazlı kulüp için Alanya'daki futbolcu potansiyelini ortaya çıkarmak olduğunu söyledi. Çakar, "Öncelikli hedefimiz Antalyaspor altyapısı için futbolcu taraması yapabilmek. Yetiştirdiğimiz ve ortaya çıkardığımız genç yetenekleri, kulüpte görev yapan hocalarımızla yakın ilişki içinde olarak Antalyaspor'a kazandırmaya çalışacağız" dedi.

AS Alanya Futbol Okulu dersleri, Alanya'nın Oba Beldesi'nde yer alan Alanya Sadullahoğlu Çim Futbol Tesisleri'nde verilecek. Kayıtların kabul edilmeye başlandığı okulda çalışmalar ise 1 Temmuz'da başlayacak.