BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Antalya'da Güllük Caddesi yenileniyor

Güllük Caddesi esnafını ziyaret eden Mustafa Akaydın, Güllük Caddesi’nin Işıklar gibi Avrupai bir görünüme kavuşturulacağını söyledi.

Abone ol

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve Güllük Esnafları Güçlendirme, Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği (GÜLDER) Başkanı Hüseyin Sarı ile Güllük Caddesi esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, GÜLDER Başkanı Hüseyin Sarı’nın sunduğu esnafın sorunlarını içeren dosyayı inceleyerek, caddede yeniden düzenleme çalışmalarının yapılacağını belirtti.

”Konu gündemimizde” diyen Başkan Akaydın, “Turizm sezonunun bitmesini bekliyoruz. Atatürk Caddesi, Güllük ve Kapalı Yol’u öncelikli olarak düzenleyeceğiz. Güllük’ü, iyi ışıklandırılmış, güzel süslenmiş, Antalya’ya yakışır, Avrupa’da bile örneği az olan bir cadde haline getirmek istiyoruz. Zamanlamadan, projeye kadar her aşamada GÜLDER ile birlikte çalışacağız. Projeyi esnafa göstereceğiz, onayınızı alacağız” dedi.

GÜLDER Başkanı Hüseyin Sarı, Başkan Akaydın’a ve AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok’a esnafa katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.