BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.439,48
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Antalya'da CHP'den sürpriz isim

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'ye sürpriz bir başvuru geldi. Antalya Ticaret Odası Başkanı Çetin Osman Budak aday oluyor.

Abone ol

İNTERNETHABER (ÖZEL İÇERİK) Mart ayında yapılacak yerel seçimler için kıran kırana kulisler yapılıyor.

Ankara'da bugün sürpriz  bir görüşme vardı. Deniz Baykal'ın memleketinde Başkanlık koltuğuna iş dünyasından talipli çıktı.

Antalya Ticaret Odası Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için kolları sıvadı. Antalya'dan aday adayı olmak isteyen Budak bugün Ankara kulislerini de hareketlendirdi. Zira Budak en zirvedeki isimle görüştü.

KILIÇDAROĞLU İLE BAŞBAŞA

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na giden Çetin Osman Budak, Antalya Belediye Başkan adaylığı için niyetini beyan etti. Kılıçdaroğlu ile olan görüşmesinin yaklaşık 1 saat sürdüğü öğrenildi.

Görüşmenin ardından Ankara'dan ayrılmayan Budak, adaylığı için sıkı kulis çalışması yapıyor. Henüz parti yönetiminin net tavrı bilinmiyor ancak yönetimin Budak'ın adaylığına yeşil ışık yakabileceği dillendiriliyor.

MUSTAFA AKAYDIN'IN DURUMU NE OLACAK?

CHP'de Antalya için ortaya çıkan sürpriz aday mevcut belediye başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın'ın adaylığının sallantıda olduğu söylentilerine sebep oldu. Akaydın 2009 yerel seçimlerinde yüzde 42.34 oy alarak belediye başkanı seçilmişti.