BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Boşanmak istediği karısını vurdu

Kağıthane’de uzun süredir ayrı yaşadığı ve boşanmak istediği karısını konuşmak için işyerine çağıran şahıs, tartıştığı eşini vurdu. Ağır yar...

Abone ol

Kağıthane’de uzun süredir ayrı yaşadığı ve boşanmak istediği karısını konuşmak için işyerine çağıran şahıs, tartıştığı eşini vurdu. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, zanlı kayıplara karıştı.
Olay, Gültepe Talatpaşa Caddesi numara 140’ta bulunan inşaat bürosunda yaşandı. İddiaya göre, A.A uzun süredir ayrı yaşadığı ve boşanmak istediği eşi A.A’yı (44) konuşmak için kendisine ait inşaat bürosuna çağırdı. Oğlu Ö.A’yı da yanına alan A.A, inşaat bürosuna geldi. Oğluna dışarıda beklemesini söyleyen A.A ile başka bir kadınla yaşamaya başladığı belirtilen A.A arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahını ateşleyen A.A, boşanmak istediği eşini karnından ve bacağından vurdu. Silahını da yanına alan zanlı, işyerinden çıkarak kayıplara karıştı. Silah sesleri üzerine içeri giren Ö., annesini yerde kanlar içinde buldu. Yaralı kadın, olay yerine gelen ambulansla Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan kadının durumunun ağır olduğu belirtildi.
Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, görgü tanıklarının bilgisine başvurdu. Görgü tanıkları, “Silah sesi duyduk. Şahıs kaçtı. Kadın kanlar içindeydi” dedi. Kaçan zanlının yakalanması için polis çalışma başlattı.
(İHA)