BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Antalya'da anne kızın seks rezaleti

Antalya'da ortaya çıkan görüntüler, rezaletin ne noktaya ulaştığını gözler önüne serdi.

Abone ol

Antalya'da cinsel ilişkiye girdikleri işadamlarının görüntülerini kayıt edip şantaj yapan aynı aileden 2'si kadın 4 kişinin sorgusu sürerken, anne ve kızının birlikte grup seks yaptığı, kalem kamera düzeneğini yatak odasına oğlunun yerleştirdiği belirlendi.

Manavgat'ta oturan bir doktorun 70 yaşındaki babası, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine başvurarak, cinsel ilişki görüntülerini çeken kişilerin kendisine şantajla para istediğini söyledi. Yaşlı adam, E.F. ile birlikte annesi G.B. ile grup seks yaptığını, bu görüntülerin oğlu tarafından kurulan kalem kamerayla yatağı gören yerden kayıt edildiğini öne sürdü. Daha sonra bu görüntüleri bilgisayara aktaran ailenin kendisine ve doktor oğluna birer kopya CD göndererek 500 bin dolar para istediğini belirten yaşlı adam, şikayetçi oldu.

MİDE KALDIRAN GÖRÜNTÜLER

İhbar üzerine harekete geçen polis, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli çalışmada operasyon için düğmeye bastı. Yine Manavgat'ta oto galeri sahibi bir kişinin daha kalem kamerayla görüntülerinin çekildiğini ve 300 bin TL para istendiğini belirleyen polis, eşinden boşanan G.B., kızı E.F., 17 yaşındaki oğlu E.F. ve erkek kardeşi A.B.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin evleri ve kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda, gizli kamerayla çekildiği bildirilen işadamlarına ait çok sayıda cinsel ilişki görüntüleri, bilgisayar ve kamera düzenekleri ele geçirildi.

BİLGİSAYARLAR İNCELEMEYE ALINDI

Hacker polisler, ele geçirilen bilgisayarlarda inceleme yaparken silinmiş çok sayıda görüntü elde edildi. Bu sabah Manavgat'ta bir inşaatın kolonları arasına saklanmış 20 CD daha bulundu. Şüphelilerin sorgusu çok yönlü olarak sürdürülürken polis, CD incelemeleri ve ifade alımlarının devam ettiğini bildirdi.

Kalem kamerayı odaya kurup görüntüleri önce bilgisayara ardından da CD'lere kayıt eden E.F.'nin yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ‘misafir' edildiği, ifadesinin de ‘şüpheli' olarak savcılık tarafından alınacağı belirtildi.Polis ayrıca telefon kayıtları incelemesinde şantaj ailesinin tuzağa düşürdüğü kişilerle daha önceden tanıştığını ve para isterken ankesörlü telefon kullandıklarını belirledi.

YAZ TATİLİNDE ÖĞRENCİLERİNE
SEKS PARTİSİ DÜZENLEDİ...

[PAGE]

Yaz tatilinde öğrencilerine "seks partisi" düzenleyen kadın öğretmenler tutuklandı.

Amerika'da yaşayan 42 yaşındaki Sarah Lindsay ve 44 yaşındaki Audrey Grabarkiewicz, gençlere yaz tatilinde "seks partisi" düzenlemek suçundan onar yıl hapis cezasıyla karşı karşıya.
 
Güney Carolina'da gözaltında tutulan kadınların, çocukları içki ve uyuşturucuyla kandırdıkları, kurbanların içinde 11 yaşında bir çocuğun bulunduğu öğrenildi.
 
Bowen Gölü Baptist Kilisesi'nde öğretmenlik yapan Grabarkiewicz'in 10 farklı suçtan yargılanacağı açıklanırken, birlikte olduğu gençlerin 16 yaşından büyük olmaları sebebiyle bu konuda suçlanmayacağı bildirildi.
 
Yetkililer, Boiling Springs Ortaokulu'nda öğretmenlik yapan Lindsay'in, yaşları 11 ve 14 olan iki çocukla cinsel ilişkiye girmekten yargılanacağını açıkladılar.
 
Kilisenin rahibi olan Mark Williams, "Çocuklarla çalışan öğretmenlerin, kiliseyle beraber yürütülen bir programda bulunduklarını hatırlayıp, daha yüksek ahlaki değerlere sahip olmalarını beklerdik" derken, Grabarkiewicz'in işinden kovulduğunu da sözlerine ekledi.
 
Yetkililer, kadınların partilerine 10'dan fazla çocuğun katıldığını belirlendiğini açıkladılar.

AKSARAY'DA KÜÇÜK KIZA TECAVÜZ
OYUNU...

[PAGE]

Aksaray'ın Sultanhanı Beldesi'nde okuldan çıkıp evine gitmekte olan Sultanhanı İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki İ.S., yanına yaklaşan motosikletli bir genç tarafından "Annen seni bekliyor" deyip kaldırılarak ıssız bir bölgede tecavüze uğradı. Küçük kız hastanede tedavi altına alınırken, jandarma saldırganı arıyor.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Sultanhanı Beldesi'nde meydana geldi. Sultanhanı İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki İ.S., okuldan çıktan sonra evine gitmek için yola çıktı. İ.S., okuldan biraz uzaklaştıktan sonra yanına 20- 25 yaşlarında motosikletli bir genç yaklaştı. "Annen seni bekliyor" deyip İ.S.'yi kandıran genç, kızı yanına alıp ıssız bir alana gitti. Saldırgan burada ilk olarak tecavüze yeltendi. Başarısız olunca da ters ilişkide bulunarak tecavüz etti. Saldırgan, kanlar içinde kalan İ.S.'yi kullanılmayan bir değirmenin yanına bırakıp kaçtı. Gözyaşları içinde eve gelen İ.S. durumu ailesine anlattı. Ailesi de jandarmaya haber verdi. Aksaray Devlet Hastanesi'ne getirilen İ.S., kadın ve doğum uzmanı doktoru tarafından muayene edildi. Yapılan muayene de saldırganın İ.S. ile ters ilişkiye girdiği saptandı. Bunun üzerine İ.S. tedavi altına alındı.

İ.S.'nin jandarmaya verdiği ilk ifadesinde, "Okuldan çıkıp eve gidiyordum. Yanıma 20- 25 yaşlarında bir ağebey, motosikletiyle yaklaştı. Ağabey bizim kasabada oturuyor. Ama kim olduğunu bilmiyorum. Görsem tanırım. Bana 'Annen seni bekliyor' dedi. Ben de motosiklete bindim. Issız bir yerde bana tecavüz etti. Daha sonra kullanılmayan değirmenin oraya bıraktı" dediği öğrenildi.

Jandarma, İ.S.'nin verdiği eşkal doğrultusundan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.