BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Antalya akü hırsızı sevgililer yakalandı biri çalarken biri gözcü oluyormuş

ANTALYA'da adeta akü bırakmayan sevgililer İsmail A. ve Melisa E. polis ekiplerinin incelemesi sonrası yakalandı. Çaldıkları aküleri hurdacıya sattıkları belirlendi. Öte yandan Melisa E.'nin, sevgilisine kendisini pazarlayabileceğini teklif ettiği ortaya çıktı.

Abone ol

Antalya'da park halindeki otobüslerden akü çalan sevgililer 26 yaşındaki İsmail A. ve 22 yaşındaki Melisa E., polis tarafından gözaltına alındı. Sevgililerin sabaha karşı birlikte hırsızlık yaptıkları belirlendi.

Çaldıkları aküleri hurdacıya sattıkları belirlendi

Hırsızlık olayları Mart ayı içinde Kepez ve Muratpaşa ilçesinde meydana geldi. Park halinde otobüslerden 15 ayrı akünün çalınması üzerine harekete geçen Muratpaşa Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, bölgede bulunan güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Kısa süre içinde onlarca güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, hırsızlığı İsmail A. ve Melisa E. isimli sevgililerin çaldıkları elektrikli bisiklet ile yaptıklarını C.Ö. adındaki hurdacıya 100 ile 150 lira arasında sattıklarını belirleyip, operasyon düzenledi. Sevgililer İsmail A. ve Melisa E. ile çalıntı mal alan C.Ö. gözaltına alındı.

Elektrikli bisikletle turlayıp gözcülük yapıyormuş

Sağlık kontrolü sonrasında iki sevgili, hırsızlık yaptığı noktaları polise tek tek gösterdi. Sevgililerden İsmail A.'nın hırsızlık yaptığı sırada Melisa E.'nin sokakta elektrikli bisikletle tur atıp gözcülük yaptığı ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde çiftin hırsızlık sonrası birbirlerine çak yaptığı, elektrikli bisiklet üzerinde öpüştükleri görüldü.

İddiaya göre kendisini pazarlaması için teklifte bulunmuş

Öte yandan sevgililerin 8 ay önce tanıştıkları, bu süre içinde özel halk otobüsünde şoför alarak çalışan İsmail A.'nın paranın yetmemesi üzerine işinden ayrıldığı, Melisa E.'nin kendisini fuhuş için pazarlama teklifinde bulunduğu, ancak bunu kabul etmediği belirtildi. İki zanlının uyuşturucuya alıştığı öğrenildi.

Polisteki işlemleri tamamlanan sevgililer İsmail A. ve Melisa E. ile çalıntı aküleri satın alan C.Ö. adliye sevk edildi.