BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,62
ALTIN 2.413,82
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Anneler Günü Sancaktepe'de kutlandı

Sancaktepe Belediyesi, Anneler Günü'nde annelere yönelik bir program düzenledi.

Abone ol

Sancaktepe Belediyesi, Anneler Günü'nde bir program düzenledi. Samandıra Kültür Merkezi’nde 8 Mayıs cumartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirilen programın konukları ise, Sancaktepeli anneler oldu.

Programın açılışında kısa bir konuşma yapan İsmail Erdem, “Türk milleti olarak anneye verdiğimiz değer, Millet olarak tarihte yerimizi aldığımız günden bugüne kadar, devam etmiştir…Milletçe anneye gösterdiğimiz sevginin, saygının sembolü olarak aziz yurdumuzun bir adı da Anadolu değil midir? Ayrıca “Ana gibi yar olmaz” demiş atalarımız” şeklinde açıklamada bulundu.

Programın sunuculunu yapan ünlü sanatçı Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca’da yaptığı kısa konuşmada, anneler gününün programlarla kutlanmasının ötesinde, her günün anneler günü olarak yaşanmasının gerektiğini belirtti.

Programa, Türk Tasavvuf Musikisinden çok güzel eserleri sunan İstanbul Müftülüğü Türk Tasavvuf Musiki Kadınlar Korosu, salonda bulunanların büyük ilgi ve coşkusu ile karşılandı.

Sancaktepe’de yılın ananesi olarak seçilen, engelli kızı Hediye Akdemir’e gösterdiği fedakarca bakımı üstlenen İpek Akdemir’e Başkan İsmail Erdem bir plaket ve çiçek verdi.