BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,10
ALTIN 2.466,84
HABER /  GÜNCEL

Anne karnından canlı yayın yaptı!

Seda Sayan dün Show TV'deki programında anne karnından canlı yayın yaptı!.. Şaka gibi ama gerçek! İşte o yayının ayrıntıları...

Abone ol

Seda Sayan'ın ekranlarda rating uğruna yapmayacağı şey yok.  Show TV'de yayınlanan 'Sabahın Sedası' adlı programda umre görüntülerini magazin programlarından önce yayınlayan, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında programına Atatürk'ün balmumundan heykelini konuk eden Seda Sayan, şimdi de "anne karnından canlı yayın" yaptı.

ŞAKA GİBİ AMA DEĞİL

Gazeteciler.com'un haberine göre, Seda Sayan'ın anne karnından yaptığı canlı yayın cümlesi şaka gibi duruyor ama ne yazık ki değil. Canlı yayın, "Sabahın Sedası" programının dünkü bölümünde yaşandı.

Bir hastanenin 4 boyutlu ultrason cihazının olduğu bölüme bağlantı yapıldı. Doğumuna 1.5 ay kalan bebeğin anne karnındaki görüntüleri canlı yayınla izleyicilere aktarıldı.

REKLAM ŞAHANE ETİK DEĞERLER YERLE BİR

Seda Sayan'ın niyeti aslında hastane ve ultrason cihazının tanıtımını yapmak ve elbette reyting toplamaktı. Henüz doğmamış bir bebek ve hamile bir anne de buna malzeme edildi. "Yayın etiği" gibi değerler zaten hiç umurlarında değildi. Seda Sayan, anne karnından verilen görüntüler öncesinde yaptığı anonsla da niyetini alenen ortaya döktü;
-"Dört boyutlu ultrasonun normal ultrasona göre avantajlarını göreceksiniz."

DÖLLENME ANINI DA GÖREBİLSEYDİK!

Seda Sayan'ın doğmamış bebeği reytinge kurban ettiği program facebook'ta yerden yere vuruldu. En ilginç yorum da Radikal'in bilişim sayfalarını hazırlayan yazarı M. Serdar Kuzuloğlu'ndan geldi. Kuzuloğlu, Facebook sayfasına koyduğu fotoğrafın altına "Gönül isterdi ki döllenme anını da görelim ama buna yetişebildik işte..." diye yazarak en manalı göndermeyi yaptı.

İŞTE ANNE KARNINDAN CANLI YAYIN(!) ANLARI