BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Anne cinayetinden büyü çıktı

Profesör annesini hunharca öldüren üniversite öğrencisi genç kız, cinayetin tüm detaylarını anlattı...

Abone ol

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ayşe Olcay Tiryaki’nin, kızı Başak Aydıntuğ tarafından öldürülmesinin ardından ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Aydıntuğ ifadesinde, şunları söyledi:

MUSKA YAPTIRDI 

23 Mart günü saat 15.30’a kadar annemin yanındaydım. 15.30’da taksi çağırdım ve babaannemin evine gittim. 15 - 20 dakika kadar burada kaldıktan sonra derslerimde başarılı olabilmem için muska gibi bir şeyler yazdırmak için, 7 ay önce tanıştığım Aslı’nın Tunalıhilmi’de bulunan Tarot Danışma Merkezi’ne gittim. Aslı muskayı kendisi yapmıyor, başka bir kadına yaptırıyor. Bana da bir kâğıda yazılı bir muska yaptırdı. Beysukent’teki evimizin çekmecesinde duruyor.

SÜRTÜK DİYE HAKARET ETTİ

Saat 20.00’ye kadar Aslı’nın yanında durdum. Daha sonra annem aradı. ‘Otobüsteydim, otobüsten indim yolumu kaybettim’ dedim. Bana telefonda ‘alçak, yalancı, köpek, sürtük’ dedi. Derhal babaannemin yanına gitmemi söyledi. Babaanneme geldiğimde tekrar aradım. ‘Bugün eve gelme, gelirsen elimden bir kaza çıkacak, orada kal’ dedi.

BÜYÜYÜ ANLATTIM

Ancak ders kitaplarım evdeydi. Eve gittim. Annem çok kızgındı. ‘Gene ne haltlar yiyorsun’ dedi. Ben de, tepkisinden korksam da Aslı’nın yanına büyü için gittiğimi açık açık anlattım. Bunun üzerine annem ‘Geri zekâlı. Böyle hukuk fakültesi bitmez, açıköğretim bile zor biter’ dedi.

Sinirlendim ama sevimlilik yaptım.

Çok pişmanım. Kullanmış olduğum ilacı günde bir tane içmem gerekiyordu. Ancak yıllar içinde iki tane içmeye alıştım. Olay günü, yeni aldığım ilaç kutusuna olaydan sonra baktığımda, fark etmeden dört tane kullanmış olduğumu anladım. İlacın beni etkilemiş olacağını düşünüyorum.”