BIST 10.899
DOLAR 32,20
EURO 34,95
ALTIN 2.447,58
HABER /  MAGAZİN

Anladın sen onu Tanrıyar!

Sacit Aslan kendi sitesinde açık açık Tanrıyar'ı tehdit ediyor. Nedeni ise..

Abone ol

Döneminde Gazinocular Kralı olarak bilinen Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan magazin yapımcısı Can Tanrıyar'ı tehdit etti.

CEBRAİL MUNGAN'A LAF SÖYLETMEDİ

Sacit Aslan bugün kendi adını taşıyan internet sitesinde "Açık açık söylüyorum. Ben tarafım" başlıklı bir yazı yazdı. Yazısında Can Tanrıyar'ı dövmekle tehdit etti. Sebebi ise Tanrıyar'ın internet sitesi uçankuş'ta yayınlanan "Canlı Canlı ile Kanal D'nin yolları ayrılıyor" haberi.

Aslan "Ben Seda Sayan ve Cebrail Mungan tarafıyım. Can Tanrıyar ve ekibine duyurulur" diyor ve Canlı Canlı programının yapımcısı Cebrail Mungan'a sahip çıkıyor.

O BELİNDEKİNDEN HERKESDE VAR

Aslan Tanrıyar'ı bu yayını durdurmazsa yapacakları konusunda alenen tehdit ediyor: "Ben Seda Sayan tarafındayım, ben Cebrail Mungan tarafındayım bunu da açık açık söylüyorum. Ben hala üzüm yemekten yanayım bekçiyi dövmekten yana değilim. Ancak başlattığın bu hayasızca akını durdur yoksa bekçi dayak yiyecek bilesin! Bu seferki dayak bodrumdaki tokat işine benzemez haberin olsun,sen ne demek istediğimi anlamışsındır! Haaa unutmadan o belindekinden herkeste var. En ağırı 1 kg. ama tetiği 20 ton senin gücün ona basmaya yeter mi bilmem ama zannetmiyorum. Bu günden itibaren elinden geleni ardına koyma! Hodri meydan. Çoktan çok gider,azdan az!.."