BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Ankarasporlu Jaba nihayet patladı

Ankaraspor'un Brezilyalısı Jaba, ''Ligde şu ana dek attığım toplam 4 gol kariyerime yakışmadı'' dedi ve ekledi..

Abone ol

Ankaraspor'un Brezilyalı forvet oyuncusu Silvino Joao de Carvalho, bilinen adıyla Jaba, ''Ligde şu ana dek attığım toplam 4 gol kariyerime yakışmadı'' dedi.

Turkcell Süper Lig'de sezon başından bu yana Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe'ye 1'er, Konyaspor'a ise 2 gol atarak toplamda 4 gole ulaşan Brezilyalı futbolcu, 27 hafta ''gol kısırlığı'' yaşadığını ve bunun için üzgün olduğunu söyledi.

Futbolculuk kariyerinde bu sezondaki gibi gol sıkıntısı yaşamadığını, çok çalışmasına karşın şanssızlıklardan dolayı göstermek istediği golcülüğünü bu yıl sergileyemediğini anlatan Jaba, ''Gol yollarındaki en önemli sıkıntım pozisyona girmekti. Bu nedenle de 4 golde kaldım. Bu gol sayısının benim kariyerime yakışmadığının farkındayım. Konyaspor'a bu maçta attığım 4 gol beni oldukça mutlu etti. Jaba'nın golcülüğünü ve gerçek kimliğini ortaya koydum. Gollerimi, ligin kalan 6 haftasında da sürdürmek istiyorum'' diye konuştu. -''

AYKUT HOCA BENİ SÜREKLİ YÜREKLENDİRDİ''

Sezon başından beri yaşadığı gol sıkıntısını aşmak için antrenmanlarda sürekli çalıştığını, teknik direktörü Aykut Kocaman'ın da kendisine büyük destek verdiğini belirten Brezilyalı golcü, ''Takımdaki tüm oyuncularıyla ayrı ayrı ilgilenen Aykut hoca, benim bu sıkıntımla da ilgilendi. Beni sürekli yüreklendirdi. Golcü yapımın tersine gol yollarında etkisiz kalışıma duyarlı davrandı ve bunu aşmam için özel ilgi gösterdi. Bundan sonra görevimi daha iyi yaparak goller atmayı sürdüreceğim'' dedi.