BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ankaralıları ishal edecek polemik

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ali Çetin'in, Melih Gökçek'ten alacağı tazminatla su dağıtacağını söylemesi, Gökçek'i çileden çıkarttı...

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ali Çetin'in "Gökçek'ten aldığım tazminatla su dağıtacağım" açıklamalarıyla ilgili olarak, "Bunların dağıttığı suların ishal yapmasından korkuyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yurt dışından gelerek temsili olarak 1 günlük askerlik yaparak vatani görevlerini yerine getiren bir grup engelliyi makamında kabul etti. Gazetecilerin Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Çetin'in "Gökçek'ten aldığım tazminatla su dağıtacağım" sözlerini hatırlatması üzerine Gökçek, suyun Ankara dışından geldiği için ishal olunabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Gökçek, "Ankara Belediyesi olarak kesik köprüden su getirdik, herkese dağıttık. Onlar ısrarlı bir şekilde bu suyun zararlı olduğunu insanların bu su geldiği zaman ishal olacaklarını ısrarla işlemeye çalıştılar. Hatta o konuda bir ara o kadar ileri gitti ki, medya da onlara destek verdi. Gölbaşına su verdiğimiz için Gölbaşındaki sazan balıklarını ishal yaptılar. Şimdi onlar su dağıtacak, bizim sularda herhangi bir şey çıkmadı gayet güzel. Bunların dağıttığı suların ishal yapmasından korkuyorum. Dikkat etsinler kendilerine. Çünkü Ankara'nın suyu değil, dışarıdan getiriyorlar. Bilmiyorum nerden getirdiklerini. Ama sağlam bir yerden getirmeyeceklerine inanıyorum. Bunların doğru dürüst sağlam bir işleri olmadığı için getirecekleri sularında sağlıklı olacağına inanmıyorum. Kendine güvenen içsin" dedi.