BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da silahlı kavga: 1 ölü 2 yaralı

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde çıkan silahlı kavgada, vatani görevini yaptığı Hakkari'den memleketine izne gelen genç öldü, 2 kişi yaralandı.

Abone ol

Şereflikoçhisar'ın Cingıl köyünde hayvan otlatan İrfan Şahan (47), Mustafa Peksak (25) ve Ömer Yüksel (21) ile yanlarına gelen kimliği henüz belirlenemeyen kişi arasında mera alanıyla ilgili çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine söz konusu kişi, yanındaki tabancayla tartıştığı Ömer Yüksel, İrfan Şahan ve Mustafa Peksak'a ateş etti.

Olayda vatani görevini yaptığı Hakkari Çukurca'dan memleketine izne geldiği öğrenilen 21 yaşındaki Ömer Yüksel hayatını kaybetti, Şahan ve Peksak yaralandı.

Sağlık durumu ağır olan Şahan, Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara'ya sevk edildi.

Elinden yaralanan diğer yaralı Mustafa Peksak'ın (25) ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Bu arada, Yüksel'in cenazesi Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, Yüksel'in bayram öncesi ailesini ve yakınlarını görmek için izne geldiği Şereflikoçhisar'da rahatsızlandığı ve hastaneden 7 gün rapor aldığı öğrenildi.
Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması amacıyla çalışma başlatıldı.