BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da cuma günü okullar tatil mi 22 Ocak

Ankara'da 22 ocak cuma günü okullar tatil mi sorusunun cevabı valilikten geldi. Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada cuma günü yani yarın okulların tatil edildiği açıklandı.

Abone ol

Ankara'da cuma günü okullar tatil mi sorusunun cevabı valilikten geldi. Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada cuma günü yani yarın okulların tatil edildiği açıklandı.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle trafikte yaşanması muhtemel olumsuzlukları en aza indirmek, öğrenciler için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla yarın Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi, özel temel ve ortaöğretim kurumları bir gün daha tatil edildi.

ANKARA'DA CUMA GÜNÜ KİMLER KİMLER İZİNLİ SAYILACAK?

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve süt izni hakkından faydalanan kadın personel ile engelli personel, gaziler, vazife ve harp malullüğü bulunanlar da aynı tarihte idari izinli sayılacak.

ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ NASIL ALACAK?

Öğrencilerin, eğitim öğretim döneminin son günü okulların tatil edilmesi nedeniyle, karnelerini hafta içinde okullarından ya da e-okul üzerinden görüp, çıktı alabileceği kaydedildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA!

Valiliğin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İlimiz genelinde görülen kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle trafikte yaşanması muhtemel olumsuzlukları en aza indirmek, öğrencilerimiz için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla 22.01.2016 Cuma günü Milli Eğitime bağlı resmi, özel Temel ve Orta Öğretim Kurumları (Kreş, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Liseler)1 (bir) gün daha tatil edilmiştir.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve süt izni hakkından faydalanan kadın personel ile engelli personel, gaziler, vazife ve harp malullüğü bulunanlar da aynı tarihte idari izinli sayılacaklardır.

Eğitim ve öğretim döneminin son günü okulların tatil edilmesinden dolayı öğrencilerimiz, karnelerini hafta içerisinde okullarından ya da e-okul üzerinden görüp çıktı alabilirler.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.