BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,77
ALTIN 2.488,56
HABER /  GÜNCEL

Ankara Valisi açıkladı! AK Parti kongresine saldıracaklardı

ANKARA'da düzenlenen terör operasyonunda öldürülen iki teröristle ilgili şok gerçek ortaya çıktı. Ankara Valis öldürülen 2 DEAŞ'lı teröristin AK Parti kongresine saldırı hazırlığında olduğunu açıkladı.

Abone ol

Ankara Valisi Topaca yaptığı açıklamada, öldürülen 2 DEAŞ'lı teröristin dün gerçekleşen AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'ne saldırıda bulunacaklarını açıkladı.

Yabancı uyruklu olduğu belirtilen teröristlerin kitlesel eylem yapacakları ve hedefin de AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi olduğu öne sürülmüştü.

ADRESE OPERASYON DÜZENLENDİ

Ankara ve İstanbul'daki polis ekiplerinin, Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirdiği operasyon kapsamında İstanbul'da gözaltına alınan bir şüphelinin ifadeleri doğrultusunda Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerince Etimesgut ilçesi Yapracık Mahallesi TOKİ konutlarındaki adrese operasyon düzenlendi.

EVDE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Yabancı uyruklu oldukları belirlenen teröristlerin etkisiz hale getirildiği evde yapılan aramada 2 kalaşnikof tüfek, 12 şarjör, çok sayıda el bombası ve uzun namlulu silah mermisi ele geçirildi. Deliller inceleme yapılmak üzere kriminal laboratuvara gönderildi.