BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Anıl Tetik'e ne oldu Survivor'dan ayrılıyor mu?

Survivor 2015 'in eleme gününde Anıl Tetik şoku yaşandı. Acı dolu çığlıkları Survivor adasını inleten Anıl Tetik'e ne oldu? İşte Survivor All Star'da yaşananlar.

Abone ol

Survivor All Star 24 Mart 2015 akşamı kim elendi diye merak edilirken adada Anıl Tetik şoku yaşandı. Yarışma sırasında ağlara takılarak düşen Anıl Tetik acı dolu çığlıkları ile Survivor adasını inletti. Peki Anıl Tetik 'in sağlık durumu nasıl yarışmaya devam edebilecek mi? İşte Survivor son bölümde yaşananlar.

SURVİVOR ALL STAR 2015 KİM ELENDİ? - TIKLAYIN
Survivor All Star'da Anıl Tetik yarışmada sakatlanınca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Doktor Anıl Tetik 'in ayağında çatlak ve bağlarda yırtılma tespit etti.

ANIL TETİK SURVİVOR 'DA KALACAK MI?
Anıl Tetik sakatlığının ardından Survivor ünlüler adasına geri döndü. Anıl Tetik'in sakatlığı arkadaşları arasında tartışma yarattı. Ünlüler Adası'nda ise Anıl'ın yarışmaya devam edemeyeceğini söyleyenler çoğunlukta!

Merve, Anıl'ın oyunlarda istenilen performansı gösteremeyeceğini savunurken, Anıl ise ayağında çatlak ve bağlarda yırtılma olduğunu, buna rağmen yarışmayı sonuna kadar götüreceğini ve finale çıkacağını söyleyerek, yarışmaya devam edeceğini açıkladı.



SURVİVOR ÜNLÜLERE DOLMA SÜRPRİZİ
Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler ödül oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele ettiler. Ünlüler ödül oyununu kazandı. Yaprak Sarma ödülünü kaybeden gönüllüler büyük hayal kırıklığı yaşadı.