BIST 10.316
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.408,22
HABER /  MAGAZİN

Angelina: bir kadına 10 yıl aşıktım

Seksi oyuncu Angelina Jolie bir kadın rol arkadaşına 10 yıl aşık olduğunu açıkladı. Jolie daha neler neler dedi.

Abone ol

Angelina Jolie (31), Kathleen Tracy’nin kendi ağzından kaleme aldığı ‘Angelina Jolie’ adlı kitabında şok itiraflarda bulundu. İşte ünlü Hollywood aktrisinin kitaptaki bazı çarpıcı itirafları:


KENDİMİ HEM KADIN HEM DE ERKEK GİBİ HİSSEDİYORUM

 Gerçeği söylemek gerekirse, erkeksi kadınlardan, kadınsı erkeklerden hoşlanıyorum. Kendimi hem kadın hem de erkek hissediyorum. Bir erkeğin mizacını taşıyorum.


KADIN ROL ARKADAŞIMA 10 YIL BOYUNCA AŞIK OLDUM

Foxfire filmindeki rol arkadaşım kadın oyuncu Jenny Shimizu’ya aşık oldum. Tam 10 yıl boyunca Shimizu’yu sevdim. İlk kez film çekimlerinin ikinci haftasında öpüştük. Onu öpmek muhteşem bir duygu. Shimuzu’nun dudakları tıpkı iki su yastığı gibi, inanılmaz sıcak ve yumuşaktı. Jenny ile evlenmek istiyordum. Ben sevgiye inanan bir kadınım. Hangi cinsiyetten olursa olsun bir kez seversem tam severim.


MÜZİSYEN KOCAMIN KANINI İÇMEK İSTEDİM

Müzisyen olan eski eşim Billy Bob ile düğün gecemizde kanımla duvara “sonsuza kadar” diye yazmıştım. Onun kanını içmenin güvenli olduğunu düşünseydim, bunu kesinlikle yapardım.


ACI HİSSETMEK İÇİN ŞAH DAMARIMI KESTİM

Kızlığımı 14 yaşında yitirdim. O dönemler sadomazo ilişkilere ilgi duyuyordum. Çok tehlikeli olduğunu bile bile acı hissetmek için şah damarımı kestim. Erkek arkadaşımın da canımı acıtmasını istiyordum.