BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.426,20
HABER /  SPOR

Anelkadan mesaj var

Fenerbahçe'de huzursuz olduğu söylenen Anelka menajer Volkan Ballı aracılığı ile mesaj gönderdi.

Abone ol

Antrenör İrfan Saraloğlu yönetiminde, Samandıra Tesisleri'nde yapılan antrenman 2 saat sürdü.

Çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren sarı-lacivertlilerin antrenmanında neşe eksik olmuyor. Sahada koşuyla başlayan antrenmanda futbolcular daha sonra çalışmasını tesislerdeki salonda sürdürdü. Salondaki uygulamadan sonra tekrar dışarı çıkan sarı-lacivertliler, üst sahada hazırlanan istasyonlardan geçtikten sonra çabukluk ve koordinasyon çalışmaları yaptı.

İki grup halinde yapılan çabukluk çalışmasında futbolcular için oldukça neşeli geçti. Bu çalışmalardan birisinde kaybeden grup şınav çekerek cezalandırıldı. Yarı sahada yapılan çift kale maçla sona eren antrenmana, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Kemal katılmadı. Tedavisi süren Selçuk, tesislerin dışındaki bir spor merkezinde uygulanan program nedeniyle antrenmana katılmazken, Serkan da aynı merkezde yapılan test nedeniyle çalışmada yer almadı.

ANELKA'DAN MESAJ

Basın mensuplarının, transfer haberleriyle ilgili açıklama isteğini kabul etmeyen Anelka, Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı aracılığıyla medyaya mesaj gönderdi. Ballı, Fransız futbolcunun, ''Benim kulübümle sözleşmem var ve dolayısıyla bonservisim kulübümün elinde. Bu nedenle transferim benim elimde değil. Benimle ilgilenen bir kulüp varsa, kulübüme gider ister. Gideceğim kulübün Fenerbahçe'den daha büyük bir kulüp olması lazım'' şeklinde sözler söylediğini kaydetti.