BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Amca çocukları öldürüldü

İşyerinde silahlı kavga çıktı. İki amcaoğlu öldürüldü. Hem de arabayla kaçarken

Abone ol Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bir iş yerinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi tabancayla vurularak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Gazipaşa Mahallesi İzmit Caddesi'nde inşaat malzemeleri satan iş yerine gelen Kürşat Balkaya (40) ve amcasının oğlu Yılmaz Balkaya (48) işyeri sahibi Vural G. ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı.

Tartışma sırasında tabancasını çeken Vural G., Kürşat ve Yılmaz Balkaya'ya kurşun yağdırdı. Olay sonrası iş yeri sahibi otomobiliyle kaçarken ağır yaralanan 2 kişi 112 hızır acil ambulansıyla Toyotasa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Kürşat Balkaya acil serviste Yılmaz Balkaya ise ameliyatta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ölen amca çocuklarının yakınları, olayı haber alır almaz hastaneye akın etti. Jandarma, gerginlik nedeniyle hastanede geniş güvenlik önlemi aldı.

Kriminal ekiplerin iş yerinde yaptığı incelemede çok sayıda boş kovan bulundu. Olayın ardından önlem amacıyla ilçeye Adapazarı'ndan takviye çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

Cinayetin ardından çalışma başlatan polis, olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldı. Kaçan iş yeri sahibi Vural G.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kavganın alacak verecek meselesi yüzünden çıkmış olabileceği ileri sürüldü.