BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

1 günlük bebek bomba sanıldı

Apartman girişinde şüpheli bir kutu vardı. Herkes bomba sandı ama aslında o bir bebekti.

Abone ol

Malatya'da, 1 günlük erkek bebek apartman girişine terk edildi. Kutu gibi sarılı battaniyeye bomba şüphesiyle yaklaşan apartman sakinleri, ağlamaya başlaması üzerine içinde bebek olduğunu anladı.

Akşam saatlerinde, Sanayi yolu üzerindeki Hatipoğlu Sitesi Çiçek Apartmanı'nındaki evine giden bir çocuk, apartman girişindeki battaniyeyi görünce ailesine haber verdi. Aşağı inen apartman sakinleri, kutu gibi sıkı sıkıya sarılı battaniyeye içinde bomba olabileceği şüphesiyle yaklaşmadı.

Bu sırada ağlamaya başlaması üzerine battaniyeye sarılı bebek olduğu anlaşıldı. Bebeği eve alıp, mamayla karnını doyuran apartman sakinleri polise haber verdi. Olay yerine gelen Çocuk Şubesi ekipleri bebeği bırakanları bulmak için çevrede araştırma yaptı. Donmaktan son anda kurtulan bebek, 112 Acil Servis ambulansıyla Malatya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 1 günlük olduğu belirlenen bebek, yeni doğan ünitesinde tedavi altına alındı.

Polis, dün hastanede doğduğu göbek kordonundan belirlenen bebeği bırakan kişi ya da kişilerin bulunması için araştırma başlattı