BIST 9.878
DOLAR 32,54
EURO 34,96
ALTIN 2.456,28
HABER /  MEDYA

Altaylı'nın soruları sosyal medyayı böldü!

Fatih Altaylı'nın, Kılıçdaroğlu'na sorduğu iki soru CHP'lileri kızdırdı. Sosyal medyada Altaylı'nın Kılıçdaroğlu'na saygısızlık ettiğini, aynı tavrı AK Partililer karşısında göstermediğini söyleyen CHP'liler, Altaylı'ya tepki gösterdi.

Abone ol

Fatih Altaylı'nın Kemal Kılıçdaroğlu programı, sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı kullanıcılar, Altaylı'nın Kılıçdaroğlu'na sorduğu iki soruyu biraz da esprili bir dille paylaşırken CHP'lilerden ise tepki geldi. Sorulan iki soruyu ve takındığı tavrı saygısızca bulan CHP'liler, Altaylı'yı eleştirdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Habertürk ve Show TV ortak yayınında Fatih Altaylı'nın sorularını cevapladı. Programda Altaylı'nın Kılıçdaroğlu'na yönelttiği iki soru sosyal medyayı ikiye böldü.

İŞTE O İKİ SORU

Altaylı ilk olarak Şanlıurfa'ya gittiğini söyleyen Kılıçdaroğlu'na "Sizi tanıdılar mı?" sorusunu yöneltti. Soru karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Kılıçdaroğlu, işçilerin kendisini tanıdığını, CHP'nin o bölgeden oy almak için ziyaretlerini devam ettirmesi gerektiğini söyledi.

Altaylı'ya yönelik bir başka eleştiri de, Kılıçdaroğlu'nun karşısındaki oturuşu oldu

Altaylı'nın tepkilere neden olan ikinci çıkışı ise "paralel devlet yapılanmasıyla" ilgili sorduğu soruya Kılıçdaroğlu cevap verirken yaşandı. "Paralel yapıyla partinizin bir yakınlaşması var mı?" sorusunu yanıtlayan Kılıçdaroğlu "Paralel yapının ne zaman çıktığına bakmak lazım. Biz iktidarda değildik" dedi. Altaylı bunun üzerine Kılıçdaroğlu'nün sözünü kesti ve biraz da gülümseyerek "Siz epeydir iktidarda değilsiniz" cevabını verdi.

KİMİ SEVİNDİ, KİMİ TEPKİ GÖSTERDİ

Altaylı'nın sorduğu iki soru, sosyal medyayı da ikiye böldü. İşte sosyal medyadaki o tepkiler;