BIST 10.400
DOLAR 32,19
EURO 34,99
ALTIN 2.406,84
HABER /  GÜNCEL

Altaylı ekranda sinir krizi geçirdi (video)

Kars'taki İnsanlık Anıtı'nın yıkılmasını konuklarıyla tartışan Altaylı bir mail üzerine adeta sinir krizi geçirdi.

Abone ol

Fatih Altaylı'nın izleyici mailleriyle kavgası dün gece de devam etti. Teke Tek'te heykel tartışmasını gündeme alan Altaylı, adını vermediği bir izleyicinin mailini okuduktan sonra ne diyeceğini şaşırdı. Altaylı'nın Türk-İslam eserleri karşısında duyarsız olduğunun savunulduğu mailde 'hangi milletin çocuğu olduğunu savunduğun heykelden çok açık anlıyoruz' denildi. Maili okuduktan sonra kameraya dönen Altaylı açtı ağzını yumdu gözünü. 'Gerizekalı, dangalak, salak' gibi sözcüklerle tepkisini sansürsüz ortaya koyan Altaylı ardından reklam arasına gitti.

"Bunu yazan dangalak, adın da bende mevcut. Hakiki bir dangalaksın. Adını vermeyeceğim hava atarsın arkadaşlarına mailimi okudular diye. Bak Allah'ın salağı. Bu heykeli oraya diken ben değilim, senin belediyen, yani AKP'nin belediyesi. Ben esere Türk-İslam diye bakmam, güzellik olarak bakarım. O anıtı da yıkıyorlar sana yollasınlar ne yapacağını bilirsin. Terbiyesiz herif..."

Altaylı'nın sert tepkisi stüdyoda ilginç bir karşılık buldu. Murat Bardakçı da maile tepki gösterirken 'salak' diyerek Altaylı'ya 'katkı' yapmayı ihmal etmedi.