BIST 10.204
DOLAR 32,34
EURO 34,97
ALTIN 2.389,87
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Altay'a Konyaspor'dan transfer

Siyah-Beyazlı ekip daha önce anlaşmaya vardığı Mehmet Şen ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay, Konyaspor'dan Mehmet Şen ile 2 artı 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün Gaziemir'deki tesislerinde yapılan imza töreninde konuşan transfer komitesi üyesi Fikret Kar, yeni yönetim kurulu olarak göreve geldiklerinden beri Altaylılık ruhunu tekrar ayağa kaldırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini, Altay'ın yetiştirdiği önemli futbolculardan olan Mehmet Şen'i tekrar kadrolarına katmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Altay'ın hedeflerinden şaşmayan bir kulüp olduğunu kaydeden Kar, ''Yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular, hep birlikte İzmir'imize yakışan şampiyonluğu kazandırabilirsek mutlu olacağız'' dedi.

Mehmet Şen ise tekrar Altay'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, ''Geçen sezon Konyaspor'la play-off finalinde çok duygusal anlar yaşamıştım. Sonuçta kazandığımız için sevindim ama Altay için üzüldüm de. Geçen sene Konyaspor'da yakaladığım başarıyı bu sezon Altay'da gerçekleştirmek için atacağım gollerle takıma yararlı olmak istiyorum'' diye konuştu.

Daha önce Lüleburgazspor, Dardanelspor, Altay, Yimpaş Yozgatspor, Çaykur Rizespor, Orduspor ve Konyaspor formaları giyen Mehmet Şen, Türkiye'de oynadığı 251 maçta 80 gol kaydetti.

6 FUTBOLCU PROFESYONEL OLDU

Öte yandan, altyapıdan Yiğitcan Gölboyu, Cenk Demirel, Aytaç Kara, Sadık Bozoğlu, Mertcan Dadan ile Giresunspor'un altyapısından transfer edilen kaleci Onurcan Piri de profesyonel sözleşmeye imza attılar.

Siyah-beyazlı ekipte bugün sözleşme imzalanacağı duyurulan Tayfun Seven ile izinli olan Burak Çalık'ın imza töreninin daha sonra yapılacağı bildirildi.