BIST 10.261
DOLAR 32,32
EURO 34,77
ALTIN 2.389,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sebatspor teknik direktörünü buldu

Akçaabat Sebatspor, teknik direktörü ile el sıkıştı. Takımın yeni hocası İhsan Derelioğlu oldu.

Abone ol

TFF 2. Lig takımlarından Akçaabat Sebatspor, teknik direktör İhsan Derelioğlu ile yeniden sözleşme imzaladı.

Akçaabat Sebatspor Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine, kulüp başkanı Zeki Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kulüp başkanı Zeki Öztürk, törende yaptığı konuşmada, kulübün içerisinde bulunan şartların belli olduğunu ve bu şartlarda en iyi çalışmayı yapacaklarını ifade ederek, ''Trabzon'da Trabzonspor'dan sonra ikinci değer Akçaabat Sebatspor'dur. Bu değere hep birlikte sahip çıkmalıyız. Bu düşünce ile hareket ederek, geçen sezonda birlikte çalıştığımız İhsan hocamızla yolumuza devam etme kararı aldık. Takım ve kulüp için ne yapmamız gerekiyorsa bunu yapmak için mücadele edeceğiz'' dedi.

Öztürk, transferde teknik direktörün vereceği karar doğrultusunda hareket edeceklerini belirterek, ''Transferde acele etmeyeceğiz. Yapacak olduğumuz transferleri hocamızdan alacağımızı rapor doğrultusunda gerçekleştireceğiz. Kulübün menfaatlerini de düşünerek hareket edeceğiz. Maddi durumumuz ortada'' diye konuştu.

Teknik Direktör İhsan Derelioğlu ise geçen sezon zor koşullarda ligde kalmayı başardıklarını vurgulayarak, ''Bu sezona yeni bir umut ve heyecanla başlamak üzereyiz. Son yıllarda yaşadığımız tehlikeleri tekrar yaşamak istemiyoruz'' dedi.

Derelioğlu, geçen sezondan iskelet kadrosu oluşmuş bir takım kaldığını söyleyerek, ''Bu kadrodan 4 sporcu ayrıldı. Bunların yerini dolduracak oyuncular almalıyız. Ayakları üzerine sağlam basan rahat bir takım olmalıyız'' ifadelerini kullandı.