BIST 10.260
DOLAR 32,35
EURO 34,79
ALTIN 2.393,58
HABER /  GÜNCEL

Alo... Karın eve erkek aldı

'Ev alma komşu al'' diye boşuna dememişler. Gelen telefon kocayı çılgına çevirdi ve soluğu evde aldı.

Abone ol

Samsun'da, komşularının ‘karın eve erkek aldı’ telefonu üzerine işinden izin alıp eve giden Bekir Y. (32), eşi Hasret Y. (27) ile yanyana otururken bulduğu Samet S.’yi (23) bacağından bıçakladı.

Oto tamirhanesinde çalışan Bekir Y., dün akşam saatlerinde bir komşusunun kendisini telefonla arayıp, “Karın eve erkek alıyor. Şu anda evinde bir adam var” demesi üzerine, işyerinden izin alıp Gaziosmanpaşa Mahallesi’ndeki evlerine geldi.

KOCA EVE GELDİ

Kapıyı anahtarıyla açan Bekir Y. eşi H.Y. ile Samet S.’yi yan yana otururken buldu. Bekir Y.'nin “Sen kimsin. Burada ne işin var” diye sorduğu Samet S., Hasret Y. ile ablasının arkadaş olduklarını, kendisine verilmek üzere bir emanet getirdiğini söyledi.

ADAMI BACAĞINDAN BIÇAKLADI

Ancak Samet S.'nin söylediklerine inanmayan Bekir Y., üzerine saldırdı. Kavga sırasında, Bekir Y. yanındaki bıçağı Samet S.'nin bacağına sapladı. Yaralanan Samet S. çağrılan ambulansya hastaneye kaldırılırken, Bekir Y. eve gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Hafif yaralanan Samet S., yapılan müdahalenin ardından taburcu oldu.

SİNİRLERİME HAKİM OLAMADIM

Sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edilen Bekir Y., ifadesinde Hasret Y. ile 9 yıllık evli olduklarını ve bir çocuklarının bulunduğunu belirterek, “Evde karımla birlikte adamı görünce sinirlerime hakim olamadım. Beni aldattığını düşündüm” dedi. Savcı olayın ağır tahrik altında gerçekleşmiş olması nedeniyle Bekir Y.’ yi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Hasret Y. ise eşi içeride ifade verirken kızıyla birlikte adliye bahçesinde bekledi. Ancak, Bekir Y. ile Hasret Y. daha sonra ayrı ayrı gitti.