BIST 10.264
DOLAR 32,34
EURO 34,76
ALTIN 2.392,02
HABER /  GÜNCEL

GOP standı ilgi çekti

TÜYAP tarafından düzenlenen fuarın açılışında Gaziosmanpaşa Belediyesi 4 yılda yaptığı çalışmaları anlattı.

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediye başkanı Dr. Erhan Erol, nüfus artışı ve kentleşme süreci ile beraber kentlerin çağdaş, yaşanabilir mekanlara dönüşmesi için kent mobilyaları ve donanımların çok önemli olduğunu belirtti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TÜYAP tarafından düzenlenen 12.Kent Mobilyaları Park Bahçe Düzenlemeleri Ekipmanları ve Donanımları Fuarı’na katılarak 3K adı verilen Kentsel, Kurumsal ve Kültürel Dönüşüm Stratejisinden hareketle 4 yılda yaptığı çalışmaları tanıttı. Fuarın dün açılış gününde stantları gezen vatandaşlar Gaziosmanpaşa Belediyesi ‘nin icraatlarını tanıttığı mültivizyon gösterisini ilgiyle izlediler.

İki ayda bir çıkarılan GOP Yaşam adlı Kültür Dergisinin de dağıtıldığı fuar’la ilgili GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, yerel yönetim hizmetlerinde kent mobilyaları ve teknoloji alanında her yeniliğin takip edilmesinin önemine dikkat çekerek, “GOP Belediyesi olarak ulusal ve uluslararası fuarları yakından takip ediyoruz. Bu fuarlar yeniliklerin takip edilmesi dışında belediyelerin yaptığı hizmetlerin geniş kitlelere ulaşmasında bir köprü görevi de üstlenmektedir’’dedi.

Beylikdüzü’nde açılan ve içinde peyzaj ve bahçe düzenlemesi, aydınlatma, sokak ve cadde düzenlemeleri, parke taşları,oturma grupları ve banklar gibi kent mobilyalarının her çeşidinin sergilendiği Kent 2008 Fuarı 6-9 Mart tarihleri arasında saat 10.00-18.00 arasında gezilebilecek.