BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.402,55
HABER /  GÜNCEL

Almanya'da vahşet saçan Türk eş!

Ömer Yavuz, Almanya'nın Siegen kentinde bir süre önce ayrıldığı eşini vahşice öldürdü

Abone ol

Ömer Yavuz, Almanya'nın Siegen kentinde, bir süre önce ayrıldıkları 6 aylık bebekleri Caner'in annesini tren garında kıstırdı. Ve saçından tutup yere yatırdığı genç kadını herkesin gözü önünde boğazını keserek öldürdü. Oğlunu alıp Türk derneğine giden Yavuz, "Eşimi kestim. Bebek size emanet" deyip kaçsa da kısa sürede yakalandı.

Almanya'nın Siegen kentindeki merkez tren garında, cumartesi akşamı nikahsız eşi Aylin İkiz'in (18) boğazını bıçakla keserek öldüren katil zanlısı Ömer Yavuz (22), elinde 6 aylık çocuğu Caner ile geldiği Türk İslam Kültür Derneği'ndeki arkadaşlarına büyük bir soğukkanlılıkla, "Eşimi kestim" dedi. Tanık ifadelerine göre, tüyler ürperten cinayet şöyle gelişti: Koblenz'de oturan çiftin kısa süre önce geçimsizlikten ayrıldığı, Ömer Yavuz'un cumartesi günü nikahsız yaşadığı eşi Aylin'i takip ettiği anlaşıldı.

Yavuz, kucağında bebekleri Caner olan Aylin İkiz'i, tren garında alt geçitte kıstırdı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, eşinin elindeki bıçağı gören Aylin İkiz, kaçmaya çalışsa da, 6 aylık oğluyla fazla uzaklaşamadı. Aylin İkiz'i saçlarından tutarak yere yatıran Yavuz, tünelden geçen yolcuların gözleri önünde genç kadınının boğazını kesti.

TESLİM OL DEDİK

Ağlayan oğlunu kucağına alarak üstü başı kan içinde garı terk eden zanlı, Türk İslam Kültür Derneği'ne gitti. Bebeği oradaki Türklere bıraktı. Koşar adımlarla burayı da terk eden Yavuz, kısa bir süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yavuz'un bebeğini bıraktığı sırada dernekte bulunan imam Süleyman Yılmaz (69), yaşadıklarını şöyle anlattı: "Saat 16.00 sıralarındaydı. Elinde bir bebekle üstü başı kanlar içerisinde bir genç avluya girdi. Bebeği bir arkadaşa uzatarak, eşinin boğazını kestiğini söyledi. Arkadaşlar inanmak istemedi. Çok ciddi olduğunu, bebeğin künyesinde isiminin yazdığını söyledi. Teslim olmasını söyledik. Dinlemedi. 'Artık o size emanet, gerekli yerlere verirsiniz' deyip kaçtı. Kendisi yurtlarda yetim büyümüş. Şimdi çocuğu da yetim kaldı."

 

 

ÖNCE KADIN ÇAMAŞIRI GİYDİRDİLER SONRA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Sevgililerini de yanlarına alan iki kız kardeş, ilişki yaşadıkları işçi emeklisi Baki Seçen'i gasp etti. Gaspçılar, kadın iç çamaşırı giydirdikleri Seçen'in buzdolabındaki etlerini de çaldı

Almanya'da ikamet eden ve Esra (38) ile Deniz G. (36) adlı kız kardeşlerle ilişki yaşayan işçi emeklisi Mustafa Baki Seçen (57), sevgilileri ve sevgililerinin erkek arkadaşı olan 4 kişi tarafından Ankara'da gasp edildi. Zanlılar, bağlayarak işkence ettikten sonra boş senet imzalatıp kredi kartlarını boşalttıkları Seçen'in, kadın iç çamaşırı giydirerek şantaj amaçlı fotoğraflarını çekti. Zanlılar, buzdolabındaki kırmızı ve beyaz etleri de alarak evden kaçtı. Yakalanan zanlılar, etlerle pikniğe giderek mangal yaptıklarını söyledi.

2 çocuk basası olan Mustafa Baki Seçen, 2007'de Ankara'da tanıştığı Esra G.'yle ilişki yaşamaya başladı. Seçen, Esra G.'ye Ankara'da bir ev tuttu. Seçen'den 7 bin lira kredi çekmesini de isteyen Esra G., başka bir kişiden hamile kaldı. Seçen bunun üzerine Esra G.'nin kız kardeşi Deniz G.'yle de birlikte oldu. Seçen, Esra ve Deniz G.'yle aynı evde kalmaya başladı. Seçen'e, evde Esra ve Deniz G.'nin erkek arkadaşları olan Yasin M., Levent A., Recep G. ve Hasan K. tarafından darp edildikten sonra boş senet imzalatıldı. Zanlılar, iç çamaşırı giydirdikleri Seçen'in şantaj amaçlı fotoğraflarını da çekti. Yasin M., Levent A. ve Recep G. de tutuklandı. 

İRLANDALILARI ÖLDÜRÜRKEN NEFSİ MÜDAFA YAPMIŞ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İzmir Buca'da, Gökdere köyündeki ağaçlık alanda R.Ç.'nin bıçakla öldürdüğü İrlandalı Marion Elizabeth Graham ile Cathy Dinsmore'un cenazeleri, ülkelerine götürülmek üzere teslim alındı.

Cenazelerin Antalya'dan havayoluyla İrlanda'ya götürüleceği bildirildi.
Geçen hafta cuma günü meydana gelen olayda, Kuşadası'nda garsonluk yapan R.Ç. (17), İrlandalı kız arkadaşı Shanon Graham'la (15) evlenmek istedi. Ancak kızın annesi Marion Elizabeth Graham (54) evlenmelerine izin vermedi.

Bunun üzerine R.Ç. kızın annesi Graham ile arkadaşı Cathy Dinsmore'u (50) eğlenme bahanesiyle getirdiği İzmir'de, otomobille Buca'nın Gökdere köyündeki ormanlık alana götürerek öldürdü. R.Ç., tutuklanıp Bergama Çocuk Cezaevi'ne gönderildi.
Yapılan otopside çok sayıda bıçak darbesiyle öldükleri belirlenen Marion Elizabeth Graham ile arkadaşı Cathy Dinsmore'un cesetlerini, Graham'ın eski eşi Mc Paul Guinnes Raymond, cumartesi günü İrlanda'dan gelerek teşhis etti.

İTİRAZ EDECEĞİZ

Konsolosluk yetkililerinin belgeleri tamamlamasının ardından Graham ile Dinsmore'un cenazeleri, sigorta şirketinin anlaştığı yetkili firma görevlisine teslim edildi. Adli Tıp Kurumu'na aile üyelerinden hiç kimse gelmedi. İrlandalı kadınların cenazelerinin önce Antalya'ya, kargo işlemlerinin ardından da havayoluyla ülkelerine gönderileceği bildirildi. Olayın ardından Türkiye'ye gelen Elizabeth Graham'ın eski kocası Mc Paul Guinnes Raymond ve oğlu David, Kuşadası'nda bulunan S.G.'yi de alarak ülkelerine gitmek üzere İzmir'den İstanbul'a hareket etti.

Öte yandan, R.Ç.'nin avukatı, müvekkilinin "kendinin de karşı taraf tarafından elinden bıçakla yaralandığını" söylediğini, "meşru müdafaa" gerekçesiyle, tutuklamaya itiraz hakkını kullanacaklarını ve bir üst mahkemeye başvuracaklarını söyledi. 

HAYATIN CİLVESİ BU OLSA GEREK

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Muğla Köyceğiz Devlet Hastanesi doktorlarından Ahmet Dursun, 18 Ağustos akşamı nöbetçi olarak görev yaparken saldırıya uğradığı D.İ'nin 2 gün sonra hayatını kurtardı

Habertürk'ün haberine göre Bu sırada hasta yakını olduğunu söyleyen D.İ, "Babam da bu hastanede felç geçirdi. Ona bir şey olması halinde burayı başınıza yıkar, hepinizi öldürürüm' diye tehdit savurmaya başladı. Nöbetçi doktor Dursun ise hasta yakınından sakin olmasını ve hastaya müdahale etmesi için kendisine izin vermesini istedi. Bunun üzerine D.İ. 8 aylık doktor Dursun'u ölümle tehdit etti. Daha sonra da doktora saldırdı.

SERBEST BIRAKILDI
Gözaltına alınan saldırgan ifadesi altındıktan sonra serbest bırakıldı. D.İ. olaydan 2 gün sonra bu kez karıştığı bir kavgada bıçakla ağır yaralandı. Ambulansla Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne getirilen D.İ.'ye ilk müdahale, 2 gün önce saldırdığı nöbetçi doktor Ahmet Dursun tarafından yapıldı. Sedyede kendisine saldıran ve ölümle tehdit eden kişiyi görünce çok şaşırdığını belirten Dursun, "Karaciğer bölgesine ve sağ kaburga altına aldığı bıçak darbesi sonucu ağır yaralanmıştı. Hayati tehlikesi bulunuyordu ve acil müdahale etmemiz gerekiyordu. Bu hayatın bir cilvesi. Ancak biz doktoruz ve kendisi de hasta olarak bana geldi. O anda mesleğim gereği yapmam gerekenleri yaptım ve daha önce yaşananları unutarak hastama müdahalede bulundum. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur" dedi.

ANNESİNİ DÖVEN BABASINI ÖLDÜRDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Ataşehir'de, aralarında şiddetli geçimsizlik olan Osman Savğara ve eşi Özgül Savğara arasındaki kavgaya çocukları da karıştı. İddiaya göre annesinin gördüğü şiddete müdahale eden 17 yaşındaki D.S. mutfaktan aldığı bıçakla babasını sırtından yaraladı. Balkondan atlayarak kurtulmaya çalışan baba 150 metre sonra bir marketin önünde yere düştü. Ambulansla hastaneye kurtarılan Osman Savğara kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, Ataşehir Mimar Sinan Mahallesi'nde Bülbül Sokak'ta yaşayan Savğara Ailesi arasındaki alkol ve şiddet son günlerde üst düzeye çıktı. Dün akşam saatlerinde de Taç Spor'da temizlikçi olarak çalışan Osman Savğara (42) ve eşi Özgül Savğara arasında tartışma yaşandı. Sürekli içen birisi olarak bilinen Osman Savğara sinirle dışarı çıktı. Saat 22.00 sıralarında bira alarak eve dönen Savğara, eşiyle tekrar tartışmaya başladı. Ailenin 24 yaşındaki anaokulu öğretmeni kızları Gülçin Savğara ise çıkan bu kavga esnasında hap içerek yaşamına son vermek istedi. D.S. ise annesinin tekrar dayak yemesi üzerine mutfaktan aldığı bıçakla babasını sırtından 2 kez bıçakladı. Sağ kürek kemiğinden aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Osman Savğara 1'inci kattaki evlerinin balkonundan aşağıya atladı.

Yaklaşık 150 metre koşan Osman Savğara otobüs son duraklarında bir marketin önünde yere yığıldı. Babasının peşinden gelen D.S ise, çevrede bulunanlara "Babamı bıçakladım. Ambulans çağırın" dedi. Yaralının durumunun ağır olduğunu gören polis ekipleri de ambulansın acil olarak olay yerine gelmesini istedi. Gelen ambulansa konulan yaralı Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Osman Savğara kurtarılamadı. Aynı hastaneye kaldırılan Gülçin Savğara ise, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak midesi yıkandı. 9 tane hap içtiği belirtilen genç öğretmenin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Yaşanan trajediyi öğrenir öğrenmez hastaneye gelen Savğar ailesinin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Olay sonrası gözaltına alınan D.S. ise Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Bıçaklamayı oğlunun yapmadığını, kocasını kendisinin bıçakladığını iddia eden Özgül Savğara'nın ise, Şehit Salih Sevgican Polis Merkezi'ne götürülerek ifadesi alındı. 

BAYRAMLIĞINI GİYEMEDEN CAN VERDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, virajda devrilen traktörde bulunan 13 yaşındaki Şükrü Keskin yaşamını yitirdi. Oğlunun ölüm haberini alan anne Özgül Keskin, "Oğlumun bayramlığını bile almıştım. Yeni ayakkabılarını giyemeden beni bırakıp nerelere gittin" diyerek ağladı. Traktörü kullanan 16 yaşındaki K.A. hakkında işlem başlatıldı.

Torbalı İlçesi Karakuyu Mahallesi'ndeki tarlalarını sulayan K.A., arkadaşı Şükrü Keskin ile birlikte, dün saat 18.00 sıralarında 45 M 8795 plakalı traktörle evlerine doğru yola çıktı. Traktör, Mavideniz Kavşağı'ndaki virajda kontrolden çıkıp devrildi. Kazada altında kalan Şükrü Keskin olay yerinde ezilerek öldü. Keskin'in cesedi Torbalı Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan K.A. ise jandarma karakoluna götürüldü, hakkında soruşturma başlatıldı.

'BAYRAMLIĞINI GİYEMEDİ'

Kaza haberini alıp hastane morguna gelen anne Özgül Keskin ile baba Mehmet Keskin sinir krizi geçirdi. Anne Keskin, "Oğlumun bayramlığını bile almıştım. Yeni ayakkabılarını giyemeden beni bırakıp nerelere gittin" diye gözyaşı dökerek feryat etti. Keskin'in cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Şükrü Keskin'in bir süre önce bir sosyal payşım sitesindeki kişisel sayfasına "Yalnızlık üşümekmiş, yalnızım üşüyorum. Uçurummuş sensizlik, tut beni düşüyorum" yazısı dikkat çekti. 

KOCAELİ'DE BAŞSIZ ERKEK CESEDİ BULUNDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde D-100 Karayoluna yaklaşık 150 metre mesafedeki koruluğun içinde başsız bir erkek cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre Kartepe İlçesi'nin Uzunçiftlik mevkiinde, Özdilek Alışveriş Merkezi'nin yakınlarındaki korulukta bir ceset gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Olay yerine giden ekipler, başı olmayan ve yaklaşık bir hafta önce öldürülmüş olduğu sanılan 35-40 yaşlarında bir erkek cesediyle karşılaştı. Cesedin kimliğinin belirlenmesi için incelemeler devam ediyor. 

İFTAR SOFRASINDA ÖLDÜ CESEDİ 4 GÜN FARKEDİLDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya'da 10 yıl önce eşi öldüğü için yalnız yaşayan 76 yaşındaki işçi emeklisi Ali Özer, evinde iftar sofrasında kalp krizinden öldü. Özer'in cesedi 4 gün sonra, şüphelenip eve giren komşuları tarafından bulundu.

10 yıl önce eşi Rahime Özer vefat eden Ali Özer, çocukları da olmadığı için Selçuklu ilçesi Şeker Murat Mahallesi Celali Sokak'taki 2 katlı ahşap evde yalnız yaşamaya başladı. Oturduğu 2 katlı evi ve köydeki evini eğitime bağışlayan Ali Özer'i en son cuma günü camide namazda gören komşuları, kendisinin bir daha ortalıkta görünmediğini söyledi. Merak ederek dün saat 21.30 sıralarında evine bakan komşuları, evden koku gelmesi üzerine pencereyi zorlayarak içeri girdi. Komşular, Özer'in sofra başında cansız bedeniyle karşılaştı.

EVLERİNİ EĞİTİME BAĞIŞLAMIŞ

Haber verilmesi üzerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği sanılan Özer'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Sofrada yağlı yemek bulunması nedeniyle Ali Özer'in iftar sofrasında öldüğü kanaatıne varıldı.

Özer'in oturduğu 2 katlı ev ile köyündeki evini eğitim vakıflarına bağışladığı belirtildi. 


ÇAPKINLIK HAYATINA  MAL OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Gaziantep'te sevgilisinin evinde, sevgilisinin çocuklarına yakalanan kişi, 3. kattan atlayınca hayatını kaybetti.

Sevgilisi Seher Ç'nin (49) evine giden Mahmut Ş. (41), bu sırada eve gelen kadının oğlu Vakkas U'ya (16) görünmemek için 3. kattaki terasa çıkarak kendisini odaya kilitledi.

Evde birisinin olduğundan şüphelenen Vakkas U. (16), telefonla ağabeyi Mehmet U'yu (26) arayarak haber verdi. Evi aradıktan sonra terasa çıkan iki kardeş, buradaki odanın kilitli olduğunu fark edince kapıyı açmaya çalıştı.

Bu sırada odanın penceresinden atlayan Mahmut Ş. ağır yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılan Mahmut Ş. hastanede öldü.

Cesete, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Seher Ç. ile çocukları Vakkas U. ve Mehmet U'yu gözaltına aldı. Seher Ç'nin ikinci evliliği olduğu öğrenildi.