BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,90
ALTIN 2.430,82
HABER /  DÜNYA

Almanya’da polis vahşeti

Almanya’nın başkenti Berlin’de yine bir polis vahşeti yaşandı. Berlin Belediye Binası önündeki meydanda soyunarak elindeki bıçakla eylem yap...

Abone ol

Almanya’nın başkenti Berlin’de yine bir polis vahşeti yaşandı. Berlin Belediye Binası önündeki meydanda soyunarak elindeki bıçakla eylem yapan genç, polis tarafından yakın mesafeden ateş açılarak öldürüldü.
Neptune Çeşmesi olarak bilinen alanda meydana gelen olayda, polis memurları eylemciye müdahale etmek isteyince, genç elindeki bıçakla polisin üzerine yürüyerek, bağırmaya başladı. Polis, gencin kendisine ciddi tehdit oluşturmamasına rağmen, gence yakın mesafeden bir el ateş etti. Bir süre ayakta kalan eylemci daha sonra dengesini kaybederek yere düştü.
27 Haziran’da meydana gelen olayın şok edici görüntüleri, bir cep telefonu kullanıcısı tarafından saniye saniye kaydedildi. Yaralanan genç bir süre sonra olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak genç kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Polis, ölen kişiyle ilgili detaylı bilgi vermezken, ölen kişinin 31 yaşında, Berlin’de yaşayan bir vatandaş olduğunu açıkladı.
(İHA)