BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Almanya kavruluyor

Almanya’da aşırı sıcaklardan dolayı hava durumunun 35 dereceye kadar çıkması sonrası birçok insan güneş çarpması sonucu hastaneye kaldırılır...

Abone ol

Almanya’da aşırı sıcaklardan dolayı hava durumunun 35 dereceye kadar çıkması sonrası birçok insan güneş çarpması sonucu hastaneye kaldırılırdı. Yetkililer hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde de artacağını ifade ederek sıcaklıkların 40 dereceye bulacağını belirtti.
Avrupa’nın birçok noktası aşırı sıcaklar sonrası kavrulurken son günlerde Almanya’da özellikle Frankurt, Cologne ve Münih’te sıcaklıklar 35 dereceye kadar yükseldi. 15 Temmuz’dan beri 30 derece civarında seyreden hava durumu Almanya’daki birçok noktada yangınların çıkmasına neden oldu. Yerel sağlık yetkilileri aşısı sıcaklar sonrası yüzlerce insanın güneş çarpması nedeniyle hastaneye kaldırıldığını belirtti. Sıcaklar sonrası insanlar kendilerini serinlemek için su kenarlarına atarken meteoroloji yetkilileri sıcaklıkların önümüzdeki günlerde de artarak 40 dereceyi bulacağını ifade etti.
(İHA)