BIST 10.224
DOLAR 32,31
EURO 34,82
ALTIN 2.386,45
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Allahcc Twitter hesabı hacklendi

İslam dinine ve Müslümanlara yönelik hakaret ve aşağılama içeren mesajlar verdiği iddiasıyla sık sık tepkilere maruz kalan Allahcc’nin Twitter hesabı hackendi

Abone ol

Twitter fenomenlerinden Allahcc (@allahcc)’nin başı gönderdiği tweetlerin içeriğiyle uzun bir süredir dertteydi.

İslam dinine ve Müslümanlara yönelik hakaret ve aşağılama içeren mesajlar verdiği iddiasıyla sık sık tepkilere maruz kalan Allahcc’nin Twitter hesabı dün akşam saatlerinde Cyber-Warrior adlı grup tarafından hacklendi.

1.20121219161745.jpg

Saldırının ardından Grup eylemini “Toplumun kutsal değerleri ile dalga geçip alay eden terbiyesizin hesabına el konulmuştur.” Twitiyle Allahcc hesabı üzerinden duyurdu.
Ele geçirilmiş hesap üzerinden önceki kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlayacaklarını belirten Grup hesabın tüm takipçi ve takip edilenlerini sildiğini de açıkladı.

2.20121219161755.jpg

Hesabın bütün takip ettiği kullanıcı ve takipçilerini sildiklerini belirten grup, Allahcc’nin adı soyadı ve adresi gibi kişisel bilgilerini de çok yakında paylaşacaklarını duyurdu. Grup, duyurusunda “Râb ile dalga geçen eski Allahcc kullanıcısının kişisel bilgileri çok yakında burada yayınlanacaktır” ifadelerini kullandı.

3.20121219161804.jpg
Allahcc hesabı hakkında #unfollowallacc kampanyası başlatılan ve kutsal dinlere hakaret ettiği iddiasıyla televizyon yapımcısı Serdar Tuncer tarafından mahkemeye verilen Allahcc aynı zamanda muhafazakar grupların da hedefindeydi.

tc3bcc49fit.jpg



Sosyal ağlarda bu tür kullanıcılara rastlamak çoğu zaman mümkün. Sık sık dava edilseler de Sosyal Ağlar bu kullanıcılara özgürlük adına diğer düşüncelere hakaretlerini paylaşmalarına izin veriyor.

allah-(1).jpg