BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Alkollü sürücü polis otosunda uyudu

Alkol dozunu kaçırmıştı... Eve giderken aracını sağa çekti ve uyuya kaldı... Polis uyandırdı ama ne fayda...

Abone ol

Konya'da bir barda alkol alan 32 yaşındaki Aykut Keçici, eve gittiği sırada kamyonetini yolun kenarına park edip uykuya daldı. Polisin yaklaşık yarım saat uğraşı sonucu uyanan ve polis otomobiline bindirilen Keçici, uyumasını burada da sürdürdü.

Olay, saat 02.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Şükran Mahallesi Gürcühatun Sokak'ta meydana geldi. Konfeksiyon mağazası işleten Aykut Keçici, bir barda alkol aldıktan sonra evine gitmek için yola çıktı. Bu sırada 42 BMZ 97 plakalı kamyonetini yolun kenarına park eden Keçici, uykuya daldı. Farları açık olan kamyonette sürücünün uyuduğunu fark eden çevredekiler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri, alkollü sürücü Keçici'yi yaklaşık yarım saat uyandırmaya çalıştı. Güçlükle uyanan Keçici, polis otomobiline bindirildi. Keçici, burada da uykusunu sürdürdü.

Kamyonette arama yapan polis, av tüfeği bulunca Aykut Keçici'yi uyandırıp, tüfeğin ruhsatının olup olmadığını sordu. Başını sallayarak polisin sorularına cevap veren Keçici, sağlık kontrolü için hastaneye götürülmek istendiği sırada polis aracından inerek, kamyonetinin anahtarını kendisine vermelerini istedi. Israrını sürdüren Keçici, ikna edildikten sonra Konya Numune Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Sürücünün hastanede yapılan muayenesinde 2.01 promil alkollü olduğu öğrenildi. Kamyonette bulunan tüfeğin ise ruhsatsız olduğu anlaşıldı.