BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.440,16
HABER /  GÜNCEL

Yusuf Şimşek'e muhteşem karşılama!

Kayseri Erciyesspor'un Beşiktaş'dan transfer ettiği Yusuf Şimşek, Kayseri'de coşkulu bir şekilde karşılandı.

Abone ol

Kayseri Erciyesspor'un Beşiktaş'dan transfer ettiği Yusuf Şimşek, Kayseri'ye gelişinde taraftarlar tarafından cümbüş, darbuka ve klarnet eşliğinde karşılandı.

Yusuf Şimşek ve Kayseri Erciyes Spor Kulüp Başkanı Ziya Eren, Pegasus Havayollarına ait tarifeli uçakla İstanbul'dan Kayseri'ye geldi.

Şimşek, Erkilet Havaalanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun yıllar sonra yeniden Bank Asya Birinci Ligi'nde oynayacağını belirtti.

Ziya Eren ve yönetim kurulu üyelerine kendisi ile ilgilendikleri ve güzel bir ortam sağladıkları için teşekkür eden Yusuf Şimşek, ''İnşallah Kayseri Erciyesspor'u Süper Lige çıkaracağız. Burada bulunmamın nedeni başkanımızın ve yöneticilerimizin yakın ilgisi oldu. Ben de sahaya çıkıp üzerime düşeni en iyi şekilde yapmak istiyorum' dedi.

Yusuf Şimşek, gazetecilerin Beşiktaş'a mesajının olup olmadığını sormaları üzerine de başarılar dilediğini söyledi.

Ziya Eren ise karakterine, tekniğine güvendikleri Yusuf Şimşek'i ikna ederek Kayseri'ye getirdiklerini ifade ederek, takımlarının şampiyonluğunda pay sahibi olacağına, ağabeylik yapacağına inandıklarını kaydetti.

Yusuf Şimşek'i iç hatlar terminalinin çıkışında taraftarlar da cümbüş, darbuka ve klarnet eşliğinde karşıladı. Grup 38 Taraftarlar Derneği 2. Başkanı Durdu Havur, Yusuf Şimşek'e çiçek ve Kayseri Erciyesspor'un kaşkolunu hediye etti.