BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Alkol 18 yaşındaki genç kızı öldürdü

İzmir Narlıdere'de, aşırı hız sebebiyle kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki ağaca çarptı.

Abone ol

İzmir Narlıdere'de, aşırı hız sebebiyle kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki ağaca çarptı. Araçta bulunan 18 yaşındaki Yeliz Henteş hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza yapan otomobilden bira şişeleri çıkarken, sürücü Tolga Mehmet Demiray'ın 1.80 promil alkollü olduğu belirlendi. 

DAHA ÖNCE ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAKTAN EHLİYETİNE EL KONULMUŞ

Zaman gazetesinden Özdemir Özkan'ın haberine göre Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan Balçova Salih Dede Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Dilara Aybattı'nın da hayati tehlikesi devam ediyor. Demiray'ın daha önce de alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine 6 ay el konulduğu öğrenildi.

İzmir'de aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan aracın bir ağaca çarpması sonucu yaşanan kazada 18 yaşındaki Yeliz Menteş hayatını kaybetti. Otomobilden bira şişeleri çıkarken sürücünün 1.80 promil alkollü olduğu belirlendi. Kaza, önceki gece saat 21.00 sularında, Narlıdere Mithatpaşa Caddesi üzerideki İstihkam Okulu Eğitim Merkez Komutanlığı önünde meydana geldi. 

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Tolga Mehmet Demiray (28) yönetimindeki 35 H 9230 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazayı gören vatandaşlar, 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede kazanın meydana geldiği yere ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobilde bulunan 18 yaşındaki özel bir hastanede radyoloji teknikeri olarak çalışan Yeliz Henteş'in (18) olay yerinde öldüğü belirlendi.

Kazada evli ve 1 çocuk babası olan otomobil sürücüsü Demiray ile aynı araçta bulunan Uğur Karatop (22) ve Dilara Aybattı (16) da yaralandı. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan Balçova Salih Dede Lisesi öğrencisi Aybattı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Yapılan kontrolde otomobil sürücüsü Tolga Mehmet Demiray'ın 1.80 promil alkollü olduğu, daha önce de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine 6 ay el konulduğu tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.