BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe yeniden peşine düştü

Fenerbahçe bir sezon önce transferi için çok uğraştığı ancak Juventus’a kaptırdığı Sırp oyuncu Milos Krasic’in yeniden peşine düştü.

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, Dia’nın sakatlığı sonrası geçen sezon çok isteyip de alamadığı Sırp oyuncuyu devre arası Juventus’tan kiralamanın hesaplarını yapıyor. Bu transfer için Asbaşkan Ali Koç  ilgileniyor.

Milliyet'in haberine göre Sarı-lacivertli ekibin tüm girişimlerine rağmen ikna olmayan ve İtalya’nın yolunu tutan Krasic’in, Teknik Direktör Antonio Conte’den fazla şans bulamadığı ve bu durumdan bir hayli rahatsız olduğu öğrenildi. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın Krasic‘i ara transferde kiralık olarak kadrosuna katmanın hesaplarını yaptığı ve sahalara ne zaman döneceği belli olmayan Dia’nın açığını da bu şekilde gidermek istediği bildirildi.

Ziegler’in transferinde önemli pay sahibi olan Asbaşkan Ali Koç’un bu transfer için de devreye girdiği ve Juventus ile temasa geçerek nabız yokladığı kaydedildi. Takımın ihtiyacına göre iki yabancı oyuncu transfer etmek isteyen Fenerbahçe’de önceliğin golcü oyuncuya verileceği, ancak Krasiç’in de kiralanabilme durumunun ortaya çıkması halinde, bu futbolcunun da Türkiye’ye geleceği ifade edildi