BIST 10.653
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.431,99
HABER /  MAGAZİN

Alişana hain suçlaması

Dün sabah yayınlanan "Dobra Dobra" programına katılan Nihat Doğan, meslektaşı Alişan'ı vefasızlıkla suçladı.

Abone ol

Programda Alişan'ın, "İbrahim Bey önce beni veliaht ilan etti sonra da başkalarını. Veliaht bir tane olur. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Benim onun yerinde gözüm yok. Ayrıca albümüm de onun albümünden çok daha güzel oldu" sözlerini ağır bir dille eleştiren Nihat Doğan, "İbrahim Tatlıses 'Veliahtım' diyerek Alişan'ı onore etmiştir. Onun üzerinde hakkı vardır. Ben ekmeğini yediğim, çayını içtiğim insanı, 40 yıl başımda taşırım. Bana her şeyi söyleyebilir ama üzerinde hakkı olan babası yaşında bir insana, kendisine oğlum, kardeşim diyen bir insana 'meydan okuyorum, o öldü bitti artık ben varım' demek hainliktir. Tantanayla albüm satılmaz. Halkımız artık TV’lerde onun bunun arkasından konuşan, kavga eden insanları görmek istemiyor. Görmek istese albüm satışı milyon da olurdu. Bu şekilde satacağı varsa da satmaz" dedi.

Doğan'ın bu sözleri üzerine yayına ilk olarak Mehmet Ali Erbil bağlanarak damadı Alişan'ı savundu. Erbil, "Alişan'ın albümü iyi olduğu için satıyor. Hayran kitlesi Alişan'ı seviyor, bu prodöktörün ve şarkıcının başarısıdır" dedi.

"Cennet Mahallesi"nin çekimleri sırasında programı kahkahalarla izlediğini söyleyen Alişan ise, "Benim albümüm gayet güzel satıyor. Şu an 70 bini geçmiş durumda. Hainlik yapmak ise bir insanın arkasından konuşmaktır. Bu hainliği kimin yapıp, yapmadığını herkes biliyor. Ben, 'İbrahim Tatlıses bitti, tükendi' demedim. Onun sesi ve sanatıyla kendimi karşılaştırmadım. Sadece kendi albüm repertuarımın onunkinden daha iyi olduğunu söyledim. Bunun da terbiyesizlikle, hainlikle ne alakası var anlayamadım. Bir albümüm satışı ise Nihat Doğan'ın sanat hayatı boyunca çıkardığı albümlerden fazla. İnsan bir şeyleri söylerken dönüm arkasına bakması gerekir" şeklinde konuştu.