BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.436,25
HABER /  MAGAZİN

Alişana çok sert askerlik tepkisi

Askerliğini Şırnak'ta yapan sunucu Vatan Şaşmaz, vatani görevini erteletmeye uğraşan Alişan'a tepkili!..

Abone ol

Askerliğini Şırnak’ta yapan sunucu Vatan Şaşmaz, vatani görevini erteletmeye uğraşan Alişan’a tepkili: O ekranda Çağla ile göbek atarken ben -22 derecede nöbet tutuyordum.

AskerlİĞİnİ ertelemek için asıl mesleğini futbolcu gibi gösteren ancak lisansı Futbol Federasyonu tarafından iptal edilen türkücü Alişan’a bir tepki de Şırnak’ta 18 ay askerlik yapan sunucu Vatan Şaşmaz’dan geldi:

“Futbol oynuyorum deyip kimseyi aptal yerine koymasın, acilen askere gitsin. Askerlik sırayla yapılır. Ben -22 derecede Şırnak’ta nöbet tutarken, o Çağla Şikel’le birlikte sabah programında göbek atıyordu. Şimdi sıra onda. Zaten Alişan’ın askerliğini Doğu’da da yapacağını sanmıyorum. Ona da bir çözüm bulur. Düşününce aslında bir vatandaş olarak kendimi aptal yerine konulmuş gibi hissediyorum. Bu ülkenin topraklarında yaşıyor, suyunu içip, parasını kazanıyorsan vatan borcunu da ödeyeceksin. Paramı kazanayım, kızlarla ciplerde gezeyim diye bir şey yok. Bu sözlerim sadece Alişan için değil askerliğini erteleyen herkese. Alişan’ı seven bir arkadaşı olarak kendini daha fazla komik duruma düşürmeden askere gitmesini öneriyorum.”