BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Ali Şenden yaylım ateş

Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, Şenes Erzik ve Fenerbahçe yönetimini topa tuttu!

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, V. Manisaspor maçından sonra Fenerbahçe taraftarının hırpalandığını görmenin kalbini acıttığını belirterek, ''İçim cız ediyor. Fenerbahçe taraftarına sahip çıkan yok. Taraftara hiç kimse böyle hareket yapmasın, bunun altından kalkamaz'' diye konuştu.

Türk hakemlerinin uluslararası maçlarda görev almamasıyla ilgili olarak Ali Şen, ''Bu tamamen lobi işi. Şenes Erzik, UEFA'da çok iyi yerlere geldi, ama Türkiye için ne yapmış? Bizim hakemlerimizin kusuru yok. Hakemlerimiz Dünya Kupası, Şampiyonlar Ligi'nde yok, UEFA'dakiler kendileri için çalışıyorlar'' dedi.

Ali Şen, yeni Futbol Federasyonu'nun FIFA Disiplin Kurulu'nun verdiği ceza konusunda çok iyi çalıştığını belirterek, ''Federasyon, İsviçreli futbolcuya vuran futbolcuyu bulup, ortaya çıkarsaydı ceza 3 maç olacaktı. Peki bizim Şenes Erzik nerede. Benim gururum olması için beni iyi temsil etmesi gerekir'' diye konuştu.

Yabancı futbolcu sayısının kısıtlanmaması gerektiğini ifade eden Ali Şen, hafta sonunda yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini sarı-lacivertli takımın kazanacağına inandığını söyledi.