BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,67
ALTIN 2.396,03
HABER /  GÜNCEL

Alex'in içinde fırtınalar kopuyor

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex de Souza, şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini söyledi.

Abone ol

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex de Souza, şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini söyledi.

Alex, Sivasspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında çıkışa geçerek çok önemli bir seri yakaladıklarını ve şampiyonluğu sonuna kadar hak eden bir takım olduklarını söyledi.

''Benim için, takım için zor bir sezon geçirdik'' diyen Alex, sezon başında büyük sıkıntılar yaşadığını kaydederek, ''Bireysel olarak tartışıldım ama birkaç ay analiz yaptıktan sonra 'En iyi cevabı saha içerisinde verebilirim' diye düşündüm. Çalışmama devam ettim ve kendimi kanıtladım. Takımla birlikte çıkışa geçerek şampiyonluğa ulaştık'' diye konuştu.

Şampiyonluk sevinci ile ilgili soru üzerine Alex, ''Şu anki sakin görüntümün altında fırtınalar kopuyor. Kafamdan bin bir film geçiyor. Sıkıntılı zamanlar yaşadığımda yanımda olanlar bilir yine sakindim. O zamanlar eşim yanımda olmasa burada olmayabilirdim. Bazı şeyleri kanıtlamam gerekiyordu. Sakin gözüksem de içimde büyük sevinç yaşıyorum'' ifadelerini kullandı.

Alex, Fenerbahçe'nin ligin ikinci yarısındaki gösterdiği performans için de, ''İkinci yarı namağlup takım var. Bursa maçında tartışılan penaltı pozisyonu vardı. O verilse 18'de 18 yapan bir takımdan bahsedecektik. 17 yıllık futbol hayatımda bu kadar yıpranılan bir sezon hatırlamıyorum. 9 puan geriden geldik. İkinci yarıda nağmağlup bir takım ve şampiyonluğu sonuna kadar hak eden bir takım'' yorumunda bulundu.